- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.181
bide ayakkabi meselesini halledebilsem içim rahatlıcak nişanlımla boyumuz aynı şimdi topuklu giyemem kesinlikle
bide ayakkabi meselesini halledebilsem içim rahatlıcak nişanlımla boyumuz aynı şimdi topuklu giyemem kesinlikle
huhu kızlar slm bayanssulusmile
hic heycan yok bende eyvahedigeldismile
huhu kızlar slm bayanssulusmile
sultanommm hadi hayırlısıııııaklinialirimsmile
biriciğim haklısın ama benim gördüğüm dışardan bakabildiğim kadarı.. aile yapılarını içini dışını bilemiyorumm.. onuda zor durumda bırakmak istemem.. çünkü babasıda hacı anneside öyle..
eylülüm ben kınayı salonda istiyorumm... bizim genelde salonda olurr.. öyle çok büyük değil gerçii.. ufak bir salon ama orkestra filan daha güzel oluyor coşuyor millett:teytey:
dükkanda teyple yapılan kınaları sevmiyorum tam coşuyon hopp müzik kesiliyorr.. birde bizde 5 6 kıyafet değiştirilir.. o yüzden türban yaptıramam herhalde.. çünkü her kıyafet aynı renk olmıycağı için uyumsuz olur.. yanii saçımı yaptırcam mecburr... vayyyy bee hayallarime bakk
hoşgeldin canım
hafifi topuklu babet giy cnm
talya ben de giymek istiyorum öyle kıyafet değiştirmek ama şu ana kadar burada gittiğim hiç bi kınada öyle kıyafet değiştiren görmedim:bbo:
ama başörtüsüyle zor olmaz mı çıkar tak falanCADIARZU
öyle yapıcam zaten babet giyicem mecburen aslında ben topuklu giymeyi severim ama düğünde mümkünü yok yani yoksa aşkım yanımda cüce kalır sırıtırız vallaŞeniz
kızımm heycanlann.. olmuyorsada heycanlı numarasıı yapp.. çocuk seni ruhsuz sanmasınn.. demesin kızın hiç umrunda değilim heycanlanmıyor bileeaklinialirimsmile
evet canım zor oluyor.. o yüzden benim kuzenler felan mecbur saçlarını açtılar.. ama çok güzel adetlerimiz yaa... şalvarlar filann elbiseleri değiştir .. o yüzden çok kararsızım.. yada her elbisenin üstüne eşarbını alıp her seferinde kendim yapıcam broşla felann.. oda çok oyalar..kaydirigubbakcemile3
gizim heycan yok derken, kendimi yatiristirmak icin dedim onu, tabikide heycan var eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kız talya nerelisiniz siz
evet canım zor oluyor.. o yüzden benim kuzenler felan mecbur saçlarını açtılar.. ama çok güzel adetlerimiz yaa... şalvarlar filann elbiseleri değiştir .. o yüzden çok kararsızım.. yada her elbisenin üstüne eşarbını alıp her seferinde kendim yapıcam broşla felann.. oda çok oyalar..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?