Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

bide ayakkabi meselesini halledebilsem içim rahatlıcak nişanlımla boyumuz aynı şimdi topuklu giyemem kesinlikle

canım al bir beyaz babet.. götür gelinlikçine kaplasın saten kumaşla hem gelinliğinede uygun olur.. üstünede birkaç taşş.. ohh miss gibiikaydirigubbakcemile3

huhu kızlar slm bayanssulusmile

hoşgeldinn papatyammŞeniz

huhu kızlar slm bayanssulusmile

hoşgeldin canım

o zaman çok dikatli olda erkek girmasin içeri

talya ben de giymek istiyorum öyle kıyafet değiştirmek ama şu ana kadar burada gittiğim hiç bi kınada öyle kıyafet değiştiren görmedim:bbo:
ama başörtüsüyle zor olmaz mı çıkar tak falan
CADIARZU

evet canım zor oluyor.. o yüzden benim kuzenler felan mecbur saçlarını açtılar.. ama çok güzel adetlerimiz yaa... şalvarlar filann elbiseleri değiştir .. o yüzden çok kararsızım.. yada her elbisenin üstüne eşarbını alıp her seferinde kendim yapıcam broşla felann.. oda çok oyalar..kaydirigubbakcemile3

öyle yapıcam zaten babet giyicem mecburen aslında ben topuklu giymeyi severim ama düğünde mümkünü yok yani yoksa aşkım yanımda cüce kalır sırıtırız vallaŞeniz

cücee deme yaaa aynıı bizim durumm:sinifsinif: bazen yanında kendimii çok iri yarı hissediyorumm sankii annesi gibiikaydirigubbakcemile2

kızımm heycanlann.. olmuyorsada heycanlı numarasıı yapp.. çocuk seni ruhsuz sanmasınn.. demesin kızın hiç umrunda değilim heycanlanmıyor bileeaklinialirimsmile

gizim heycan yok derken, kendimi yatiristirmak icin dedim onu, tabikide heycan var eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

en iyisi hiç içeri erkek sokmamak rahat rahat değiştir açıkta ola bilirsin

saçını açıcan da ya erkek girerse cnm yani salonda falan olursa girebilir diye düşündüm
ama çok güzel o kıyafetler ya hele o şalvarlara bayılıyorum bizim sülalede ilk ben yapmış olurum ne güzel
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…