Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

tövbe tövbe ne alakaymış ilk defa duydum hani çalgız-sız isterler neysedeguclubacismile

ne biliyimm.. ay birde biricik neye güldüm biliyomusun.. bizim hala torunu nikahtan gittii.. ondan bahsediyorlar annem diyor kıza düğünde yapmadılar.. ucuza kapattılar evliliğiikaydirigubbakcemile3 anneme bide nikah istiyor desem herhalde vurur benii..sempatiksalakcinni

hoşgeldin evet canım Allah ordakilerin yardımcısı olsun:Saruboceq:

hoşgeldinn sanatçımmŞeniz
sen sık sık bağlan aşkına moralin bozulduğunda... baksana terapi yapmış resmen düzeltmiş tek aloda moraliniisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

anaaaam işin baya zor cnm
sade bi nikahı bende sevmem yani annen haklı bu konudalmaz:

anaaaam işin baya zor cnm
sade bi nikahı bende sevmem yani annen haklı bu konudalmaz:

bende sevmiyorum.. ama yemekli şekilde oluncada fiyatlar tavan yapıyor.. oyyy acırım ben yemeklii bir nikaha 5000 7000 gibi paralar vermeye.. en iyisi bizim mahalledeki salonnsempatiksalakcinni

bende sevmiyorum.. ama yemekli şekilde oluncada fiyatlar tavan yapıyor.. oyyy acırım ben yemeklii bir nikaha 5000 7000 gibi paralar vermeye.. en iyisi bizim mahalledeki salonnsempatiksalakcinni

kızım senin düşündüğün yere bakyaaa
madem düğüne gelmiyolarmış yapsınlar yemekli az dişini çıkar saf saf durmakötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

abee anne ne yaptın bize ne yaptın bize.. biz birbirimizi çoık sevdik kaçıyoruz ahmetle kaçıyoruz ahmetlee:teytey::teytey:

kıslar gelinliğimi aldım deldim o kadar güzel olmuşki anlatamam tam üstüme oturdu mükmmel bişi olmuş duvağıyla cepkeniyle herşey tam yani foto eklemk isterdim ama mesaj sayım yetmiyo o yüzden düğün fotolarımı eklerim artık

abee anne ne yaptın bize ne yaptın bize.. biz birbirimizi çoık sevdik kaçıyoruz ahmetle kaçıyoruz ahmetlee:teytey::teytey:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aaa cnm ekleseydinbilmiyorumkismile100 msjda ekleniyo cnm az kalmış bol bol yaz sen :1ninca:

madem düğüne gelmiyolarmış yapsınlar yemekli az dişini çıkar saf saf durmakötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

aynne bencede sen sesini çıkarmadıça seni saf görüp herşeyi kendi istekleri gibi yapmaya çalışırlar

ahh biriciğim ahhh.. bunun daha ev almasıı var kuzum yaaparayo öyle har vurup harman savuramıycam milletin göbişi doysun diyeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…