- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.141
selam kızlar:dance:
akşam sevdiceğimin sesini duyunca sıkıntı falan kalmadı içimde:asigim:
ama onun olduğu yerde de sık sık deprem oluyor korkuyorum ya Rabbim korusun herkesi Elazığdakilerin de Allah yardımcısı olsun
tövbe tövbe ne alakaymış ilk defa duydum hani çalgız-sız isterler neysedeguclubacismile
ama onun olduğu yerde de sık sık deprem oluyor korkuyorum ya Rabbim korusun herkesi Elazığdakilerin de Allah yardımcısı olsun
evet canım:asigim:sevmek böyle bişey işte:asigim:
hoşgeldin evet canım Allah ordakilerin yardımcısı olsun:Saruboceq:
ne biliyimm.. ay birde biricik neye güldüm biliyomusun.. bizim hala torunu nikahtan gittii.. ondan bahsediyorlar annem diyor kıza düğünde yapmadılar.. ucuza kapattılar evliliğiikaydirigubbakcemile3 anneme bide nikah istiyor desem herhalde vurur benii..sempatiksalakcinni
anaaaam işin baya zor cnm
sade bi nikahı bende sevmem yani annen haklı bu konudalmaz:
bende sevmiyorum.. ama yemekli şekilde oluncada fiyatlar tavan yapıyor.. oyyy acırım ben yemeklii bir nikaha 5000 7000 gibi paralar vermeye.. en iyisi bizim mahalledeki salonnsempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:abee anne ne yaptın bize ne yaptın bize.. biz birbirimizi çoık sevdik kaçıyoruz ahmetle kaçıyoruz ahmetlee:teytey::teytey:
kıslar gelinliğimi aldım deldim o kadar güzel olmuşki anlatamam tam üstüme oturdu mükmmel bişi olmuş duvağıyla cepkeniyle herşey tam yani foto eklemk isterdim ama mesaj sayım yetmiyo o yüzden düğün fotolarımı eklerim artık
kızım senin düşündüğün yere bakyaaa
madem düğüne gelmiyolarmış yapsınlar yemekli az dişini çıkar saf saf durmakötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
benimki herakde camide olur
kızım senin düşündüğün yere bakyaaa
madem düğüne gelmiyolarmış yapsınlar yemekli az dişini çıkar saf saf durmakötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?