Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

mesela burda biri kadınlarla erkekler ayrı ama karşı masalrdaydılar sonra ilahiler flan sonra bikaç etkinlik daha yaptılar güzel olmuştu

biriciğim bliyosundur belkide mihrimah düğün salonu var fatih girişinde kuzeniminde öyle oldu.. güzeldii ama onlar 2 sene önce 5500 para verdiler.. bilmiyorumm.. opara lüks benim içinn..

sanatçım yhaa bizim şalvarlar bundan güzel.. hatta bir konu vardıı.. arnavut şalvarı diye.. hangi başlık altında hatırlayamadım ama bi bak google yazıp arat kadınlar kulubü diye harikaları var...

kızlarr hepinize iyi akşamlarr görüşmek üzere.. ben eve uçuyorummm

Talyacım yemekli falnmıydıda okadar çok paraymış bilmiyorumkismile

evet canlar yemekliydii..
menü pilav ayran salata et sote şeklinde.. tavuk sote olduğunda 5000 civarıymış birde tatlı tabii

tek esprisi semazen gösterisi vardıı o yanii.. yoksa ahım şahım bişeyde yoktu yanii.. sonuçta açık hava değil bildiğin salon.. yani cami düğünü yapmak daha mantıklı aynı şey nede olsa.. heleki bazı camilerde sohbet felan çok hoş oluyor.. ilahilerde.. araştırmak lazımm..

gerçekmi dakgamı geçiyob
ama biliyomusun bana sormuyolar yemek bilirmisin diye ben sorarım birde derimki anenize yardım ediyomusunuz

kız ev iş derken evi var mı rahat yaşayalım dime işi nasıl birinden birinin mutlaka iyi olması lazım ev yoksa iş sağlam olmalı:kedi:
sende delisin yaaa ben şimdiye isteyenlerle hiç konuşmadım sorcak başka şey kalmadımı:roflol:

Allah seni ne yapmasınkız onları daha görüşmeden soruyorum kıriterler uygunsa görüşüyorum ben bide çok seçiçiyim çok istedilerde ben bazılarına hemen hayırdedim görmeden benki görseydim simdiye evlenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…