- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.161
ahh biriciğim ahhh.. bunun daha ev almasıı var kuzum yaaparayo öyle har vurup harman savuramıycam milletin göbişi doysun diyeekaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aaa cnm ekleseydinbilmiyorumkismile100 msjda ekleniyo cnm az kalmış bol bol yaz sen :1ninca:
kız kardeşim çketi resimleri mahvetmiş salak şey ya offf tekrar çekerim bi ara inş
bende yemekli kadın erkek ayrı düşünüyorum bakalım kısmet:Saruboceq:sositososito
beklicem cnm meraklıyımdırsositososito sositososito sositososito
camide olmazsa bende ayrı üşünüyorum zatenkaydirigubbakcemile3
folyok yumurta yok düğünler nasıl olaca bellikaydirigubbakcemile3
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bugun bir bulusma yasiyacagim, dua edin bana:Saruboceq:
düşünceleri saçma bence hemde çooooook:1ninca:sulugözüm yazmaya devamm msj 100 bulsun yoksa çatlıycam meraktannaklinialirimsmile
kızlar yaa birde ablaları filann yani hiç biri tesettürlü değil hatta full açık.. yengeleride açıkmış abi hanımları..
abisinin biri öyle düğünden evlenmiş çok buruk geçmiş bizim taraftan az kişi vardı aile büyükleri yoktu dedii.. :sinifsinif:
yaa bikere ilk dans bile olmıycak salona girersin ilk dansını yaparsın dimeealsanaalsanasmile
gerçi ben nişan birde kınayı salonda yaparım onada karışamazlarr boshayallersmile
evet cnm içine sinmesi çok önemli bişeyin helede böyle şeyleryerimsenibentmm canım en kısa zamnda insanın içine sinmesi gerçekten çok güzel maşallah gelinlikçim çok ii çalışmış yaaa :lepi:
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hadi bu sefer tutur be yavrum:Saruboceq:kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
kınayı nasıl düşünüyosunuz kızlar
sağol canım daha güzelleri senin olsun
şu iki alıntı nasıl yapılıyo söylesene ben bilmiyorumda
düşünceleri saçma bence hemde çooooook:1ninca:
evet cnm içine sinmesi çok önemli bişeyin helede böyle şeyleryerimseniben
evet cnm sesini bile duymak çok iyi geliyor yanıma gelince heyecandan uçuyorum tabi o ayrı:kedi::asigim:hoşgeldinn sanatçımmŞeniz
sen sık sık bağlan aşkına moralin bozulduğunda... baksana terapi yapmış resmen düzeltmiş tek aloda moraliniisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kıslar gelinliğimi aldım deldim o kadar güzel olmuşki anlatamam tam üstüme oturdu mükmmel bişi olmuş duvağıyla cepkeniyle herşey tam yani foto eklemk isterdim ama mesaj sayım yetmiyo o yüzden düğün fotolarımı eklerim artık
kıslar gelinliğimi aldım deldim o kadar güzel olmuşki anlatamam tam üstüme oturdu mükmmel bişi olmuş duvağıyla cepkeniyle herşey tam yani foto eklemk isterdim ama mesaj sayım yetmiyo o yüzden düğün fotolarımı eklerim artık
herseyi geline anlatacagimmmmmmmmmmmmm :Saruboceq: allahim yardim et nolur, buda önceki gibi olmasinnnnnn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?