Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sulugözüm yazmaya devamm msj 100 bulsun yoksa çatlıycam meraktannaklinialirimsmile

kızlar yaa birde ablaları filann yani hiç biri tesettürlü değil hatta full açık.. yengeleride açıkmış abi hanımları..

abisinin biri öyle düğünden evlenmiş çok buruk geçmiş bizim taraftan az kişi vardı aile büyükleri yoktu dedii.. :sinifsinif:

yaa bikere ilk dans bile olmıycak salona girersin ilk dansını yaparsın dimeealsanaalsanasmile
gerçi ben nişan birde kınayı salonda yaparım onada karışamazlarr boshayallersmile

düşünceleri saçma bence hemde çooooook:1ninca:
tmm canım en kısa zamnda insanın içine sinmesi gerçekten çok güzel maşallah gelinlikçim çok ii çalışmış yaaa :lepi:
evet cnm içine sinmesi çok önemli bişeyin helede böyle şeyleryerimseniben

herseyi geline anlatacagimmmmmmmmmmmmm :Saruboceq: allahim yardim et nolur, buda önceki gibi olmasinnnnnn :Saruboceq:

sultanommm hadi hayırlısıııııaklinialirimsmile

biriciğim haklısın ama benim gördüğüm dışardan bakabildiğim kadarı.. aile yapılarını içini dışını bilemiyorumm.. onuda zor durumda bırakmak istemem.. çünkü babasıda hacı anneside öyle..

eylülüm ben kınayı salonda istiyorumm... bizim genelde salonda olurr.. öyle çok büyük değil gerçii.. ufak bir salon ama orkestra filan daha güzel oluyor coşuyor millett:teytey:
dükkanda teyple yapılan kınaları sevmiyorum tam coşuyon hopp müzik kesiliyorr.. birde bizde 5 6 kıyafet değiştirilir.. o yüzden türban yaptıramam herhalde.. çünkü her kıyafet aynı renk olmıycağı için uyumsuz olur.. yanii saçımı yaptırcam mecburr... vayyyy bee hayallarime bakk

hoşgeldinn sanatçımmŞeniz
sen sık sık bağlan aşkına moralin bozulduğunda... baksana terapi yapmış resmen düzeltmiş tek aloda moraliniisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
evet cnm sesini bile duymak çok iyi geliyor yanıma gelince heyecandan uçuyorum tabi o ayrı:kedi::asigim:

ben de merak ettim cnm 20 mesaj daha yazıver biyerlere de ekle sonra
kaydirigubbakcemile3

cnm nerden aldın gelnliğini bnde Denizliliym ya merak ettm fkrm olur hem zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…