• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hoşgeldinn ana kurbannnsempatiksalakcinni

benim önde abla varr... sizz bir gidinn hem bakayım evlilik belkide okadar heveslendiğimiz kadar iyi bişey değillkaydirigubbakcemile3

evvet biricik bide sen çeyizle falan uğraşıosunya ister istemez heves yapıo uğraşma öle şelerle bırak ya dertsiz başına dert aramaopuyorumnanaktan

kıss biricik şarkıyı dinliyorumda verem eder nann bu adamıııalsanaalsanasmile

sen aç ordan ismail yk haydi bastırr dinleeekaydirigubbakcemile3

ama cnm senin yaşında gelmiş annenin öyle düşünmesi bence saçma yani:bbo:

ablamda 27 ama anneme göre oda erkennkaydirigubbakcemile3
kıss mali müşavir sınavlarına giriyor.. o hiç olmazsa bişeyler için uğraşıyor.. ama ben durduğum yerde duruyorumm.. zaten araştırma içindeyim bu yaz kpss için dershaneye başlıycam.. eğer dershane felan olayı olursa.. sınavı kazanıp biyere yerleştirme olmadan evlilik düşünmüyorum..olumunekankayizsmile

:roflol: iyi yapmışsın canım bence herşeyi zamanında yaşa sıkılmamış olursun hevesin geçmez oan telaş heyecan falan karışık bişe olsunopuyorumnanaktan
biraz ara verdim zaten sıkıldım artıkın:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kızlarr peşine düşmesinnn:hulya:

yok ne arayan var ne soran bıkmışlar benden belli:roflol: :roflol: :roflol:

bayılıyorum habuna yaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:bilmem yani tam sizlik amayerimseniben

valla kapamıyorum açılan ekranı birazdan damlar benimki buraya dinleteyimmzemuszemus coşsun çocukksırnaşık şey

düğününüzde bunu çalarsınızaklinialirimsmile

susss kıss yaramı deşmee:gitme:
bizim düğün olmıycakmışş nikahh yapılcakmışşş:sinifsinif: onun ailesi düğün vs gitmiyormuş aile büyükleri amcalar dayılar..düğün olsada onlardan az kişi katılırmışş.. kötükedihüso

susss kıss yaramı deşmee:gitme:
bizim düğün olmıycakmışş nikahh yapılcakmışşş:sinifsinif: onun ailesi düğün vs gitmiyormuş aile büyükleri amcalar dayılar..düğün olsada onlardan az kişi katılırmışş.. kötükedihüso

tövbe tövbe ne alakaymış ilk defa duydum hani çalgız-sız isterler neysedeguclubacismile

selam kızlar:dance:
akşam sevdiceğimin sesini duyunca sıkıntı falan kalmadı içimde:asigim:
ama onun olduğu yerde de sık sık deprem oluyor korkuyorum ya Rabbim korusun herkesi Elazığdakilerin de Allah yardımcısı olsun

Back
X