- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
huhuuu kimse yokmiii???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim kızlar... yemeğimi yedim oturdum pc başına... oh bendeki keyif paşadada yok vallazemuszemus
kızz geldim tbsf baktım kimse yok bende diğer topiklerde geziyordum fellek fellek:):)
canım ben nişanda filan abartısız bişeyler yaptırmayı düşünüyorumm... hatta benim nişan büyük ihtimal aile arası olur... o yüzden kendim bile yapabilirim yandan şık bir broşşzemuszemus
annem bu hayalleri kurduğumu görse bacaklarımı kırarboshayallersmile
ooooh afiyet olsun kilo olmasın erisin gitsin maşallah
24 yaşındayım.. çalışıyorum sekreterlik yapıyorum iç giyim üzerine ihracat yapan bir firma... kız don atlet ihtiyacı varsa karşılayabilirim duurrr azcıkın ticaret yapayım 2 dane 1 milyonaklinialirimsmile
benim göbiş aldı başını gidiyor zaten:kedi:
ya ben abiyemsi kabarık bişişler giymek istiorum ama bu türban konusunda sıkıntılı bi durum var hiç secenek yok özgün şeyler yok böyle kuaförde bişeler yapıolarya eşarba hiç beğenmiorum onuda makyajı kendim yapcam derdim başımıda ben yapcam galiba ne masrafsız bi gelinim ya:lepi:
aaayyy talya bugün okulda kızlar nasıl zayıflamışsın demesinlermi uça uça geldim azcık göbek olur o türk hatun işi :roflol: