Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ben geldim kızlar... yemeğimi yedim oturdum pc başına... oh bendeki keyif paşadada yok vallazemuszemus

ya kızlar şimdi ben bu tesettür işini nişandan sonra diye planlamıştım nişanda saç baş yaptırcaktım şimdi elbise işi tamamda eşarbı nasıl uydurcaz ya

aman allahım bana kaderimin bir oyunumu bu???bilmiyorumkismile kızcövazlar haydin bakalım konuşuoruz haburda

kızz geldim tbsf baktım kimse yok bende diğer topiklerde geziyordum fellek fellek:):)

canım ben nişanda filan abartısız bişeyler yaptırmayı düşünüyorumm... hatta benim nişan büyük ihtimal aile arası olur... o yüzden kendim bile yapabilirim yandan şık bir broşşzemuszemus

annem bu hayalleri kurduğumu görse bacaklarımı kırarboshayallersmile

kızz geldim tbsf baktım kimse yok bende diğer topiklerde geziyordum fellek fellek:):)

canım ben nişanda filan abartısız bişeyler yaptırmayı düşünüyorumm... hatta benim nişan büyük ihtimal aile arası olur... o yüzden kendim bile yapabilirim yandan şık bir broşşzemuszemus

annem bu hayalleri kurduğumu görse bacaklarımı kırarboshayallersmile

amman kızım anneler zaten herşeye bacak kırıyo:roflol:sen kaçyaşındasın çalışıomsun

24 yaşındayım.. çalışıyorum sekreterlik yapıyorum iç giyim üzerine ihracat yapan bir firma... kız don atlet ihtiyacı varsa karşılayabilirim duurrr azcıkın ticaret yapayım 2 dane 1 milyonaklinialirimsmile

ya ben abiyemsi kabarık bişişler giymek istiorum ama bu türban konusunda sıkıntılı bi durum var hiç secenek yok özgün şeyler yok böyle kuaförde bişeler yapıolarya eşarba hiç beğenmiorum onuda makyajı kendim yapcam derdim başımıda ben yapcam galiba ne masrafsız bi gelinim ya:lepi:

24 yaşındayım.. çalışıyorum sekreterlik yapıyorum iç giyim üzerine ihracat yapan bir firma... kız don atlet ihtiyacı varsa karşılayabilirim duurrr azcıkın ticaret yapayım 2 dane 1 milyonaklinialirimsmile

yaaa bende avoncuyum yaşın iyiymiş okumuosunda oh var git daha ne etcen evde :roflol:
bizim daha okulcuklar vaar uuuf bi bitseydi senağlama

ya ben abiyemsi kabarık bişişler giymek istiorum ama bu türban konusunda sıkıntılı bi durum var hiç secenek yok özgün şeyler yok böyle kuaförde bişeler yapıolarya eşarba hiç beğenmiorum onuda makyajı kendim yapcam derdim başımıda ben yapcam galiba ne masrafsız bi gelinim ya:lepi:

sizin tarih bellimiki bak feci kıskandım şimdi gelen gidiyor ben sayıyorum burda heesempatiksalakcinni ahh anneee ahhhhhhhhhhhhhsırnaşık şey

kızz ben aöf işletme bitirdim herşeyim tas tamamda boshayallersmile görende dicek ne koca meraklısı tövbe tövbee

aaayyy talya bugün okulda kızlar nasıl zayıflamışsın demesinlermi uça uça geldim azcık göbek olur o türk hatun işi :roflol:

kızz zaten resimlerden gördüm sen zayıftın daha nereye zayıflıyorsun dur bak ben ekliyimde sen gör türk akdını nasıl olur:jeyyar:

2011 haziran inşallaaaaah bu çocuk okulu bitirirsee tabi:oklava: evlen ya annelere kalsa hiç vermicekler kandırırsın yavaş yavaş

Back