Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

on41im bende sevmem yumurtaa hattaa bööööwww... ama kazıklandım gibi bir hiss var içimdee... kaldıki nette aynı takıma peşin 159 diyorlar.. çaycısına heveslendimkaydirigubbakcemile3

kızlar ben yemek takımı aldım onuda kontrol etmeden kaldırdım evde kileree... zaten o akşam kavga etmiştik annemlerle evlenme mevzusundan.. tam üstüne geldi adam getirdi takımı... bende kimse görmeden kaldırdım usulca kilere... haftaya pazar açayımda bakayım

bak canım bak.. ser masaya fotosunu çek kaldır... sonradan şu var mıydı bu var mıydı demezsin.. resimden bakıyorum ben aklıma takılınca.. benm yemek takımı alıncak daha.pofff... açınca resmini çek,bize de fikir olsun bayanssulusmile

on41im yemek takımımda bu netten buldum fotoyuu.. bunuda gaza gelip almıştımmkaydirigubbakcemile3

bilmiyorum ki aslında ters giden bişey yok ama daralıyorum işte
normalde moralim bozuk olduğu zaman hemen girerim yatağıma dalarım uykuma ama yatağa yatmak gelmiyor içimden
aman ben kuruntu yapıyorumdur Allah hayıra çıkarsın

salavat getir sık sık canım..inan çok rahatlatıyo..

baktabi talyacım mağzada bazen eksik seriyolar oraya aldanma
sende hoşgeldin sulugoz benim eski profil resmim seni kendim sandim birden

annemde bana aldı ama baya oluyo beninkide gural porselen grıli noktalı bişeydi bakıyım bula bilecemmi eminönünden almiştık o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…