• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

6 Servis Yemek Tabağı
6 Pasta Tabağı
6 Reçellik
6 Çay Fincanı
6 Çay Fincanı Tabağı
6 Yumurtalık
1 Demlik
1 Sütlük
1 Şekerlik
1 Şekerlik Kapağı
1 Tuzluk
1 Karabiberlik
benimkindede bunlar var canım

6 Servis Yemek Tabağı
6 Pasta Tabağı
6 Reçellik
6 Çay Fincanı
6 Çay Fincanı Tabağı
6 Yumurtalık
1 Demlik
1 Sütlük
1 Şekerlik
1 Şekerlik Kapağı
1 Tuzluk
1 Karabiberlik
benimkindede bunlar var canım

hmmm bende pasta tabağı yok...vay aaaadilerrrrrr:mymeka:

bende 10 a tamamlıyım diyodum canım.. kızım aynısından alınır mı bi daha.. sadece tabaklarından bide fincanlarından sipariş vericem ben ,gerisi lazım değil süprizzzzz

aa evet oda mantıklııCADIARZU canım senin hepsinden 6da kahvaltı tabağı 4 ondanmı acebaa

aa evet oda mantıklııCADIARZU canım senin hepsinden 6da kahvaltı tabağı 4 ondanmı acebaa

yok canım ,6 tane servis tabağı var da ..reçellik gibi olan 4. ortada bak resimde var.. sipariş üzerine istediğin kadar alınabiliyomuş.. kırılınca fln iyi oldu bu sipariş işi

yok canım ,6 tane servis tabağı var da ..reçellik gibi olan 4. ortada bak resimde var.. sipariş üzerine istediğin kadar alınabiliyomuş.. kırılınca fln iyi oldu bu sipariş işi

hee tamam canımm.. yha kızlar ben yarın arıycam benimkilerii.. bende yumurtalıkta yoktuu... nan hiç bişey koymamışlar seteesempatiksalakcinni

hee tamam canımm.. yha kızlar ben yarın arıycam benimkilerii.. bende yumurtalıkta yoktuu... nan hiç bişey koymamışlar seteesempatiksalakcinni

bende de pasta tabağı yok.. :oklava: sor canım bakalm.kız olmaz sa benim yumurtalıkları sana yolliim..ben yemem yumurta delikafadulden

MARESS KAHVALTI TAKIMI

6 servis tabağı

6 pasta tabağı

6 fincan

6 fincan tabağı

1 kayık tabak

1 demlik

1 tuzluk

1 karabiberlik

1 peçetelik

1 şekerlik

1 su ısıtıcı - gizli rezistantlı lüks

buldum nette bendede bunlar varr...

ben çok uykucuyumdur ama 2 gecedir yatmak istemiyorum nedense bi sıkıntı var içimde

MARESS KAHVALTI TAKIMI

6 servis tabağı

6 pasta tabağı

6 fincan

6 fincan tabağı

1 kayık tabak

1 demlik

1 tuzluk

1 karabiberlik

1 peçetelik

1 şekerlik

1 su ısıtıcı - gizli rezistantlı lüks