- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.701
bir ablan olarak ilk olanı beğendim diyorummm ona göreeee :mymeka: delikafadulden:iki model arasında kaldım seneti imzaladım adama dedim hafta içi ararım ona göre getirirsiniz.. birde foto çektimkaydirigubbakcemile3 evde ablamlara göstercem diye..
ablamlar siz oluyorsunuz bu aradasempatiksalakcinni
on41 ben de aynı senin gibiyim
bişeyi alırım aklımdan geçer acaba başka yerde daha güzeli var mıdır diye.mağazada beğenirim eve giderim pişman olurumdelikafadulden
hoşbulduk cnmhoşgeldin sanat
bende benimkiler için aynı şeyi düşünüyorum genelde beyendiklerim pahalı oluyo buda aslında kampanyalı fitatı idi kahvaltı takımının
benimde anem aldığı her şeyi değişirir muhakak benim aldığımada derki ya daha güzelini bulursak şimdi
ablamlara mi :roflol: :roflol: :roflol:
giz ben senden böyükmüyüm kötükedihüso :a015:
hoşbulduk cnm
ben henüz böyle çeyiz almadığım için pek sorun olmuyor ama çeyiz alırken cidden sorun olur onu mu alsam bunu mu alsamsempatiksalakcinni
kızım , düz düz derler kendileri bişi yapmaz..son ana bırakır hep..
ya benim takım niye 36 da sizin 42 iiii mafoldumben
kıss düşünsene adama kadınlar kulubündeki kızlara göstercem desemm... delimi bu diye düşünür herhalde hakkımdaaasempatiksalakcinni
neyi eksik acaba
benimkini beyenmdin mi sanatcim:sinifsinif:
ne bileyim canım ya :uhm: sizin de 6 kişilik mi?
sanatt al şimdiden att ufak tefeği köşeye aklinialirimsmile
beğendim cnm iyi günlerde kullanırsınız inşAllah ileride eşinle:1hug:
ben kırmızı rengi pek sevmem aslında ama siyah kırmızı uyumu hoşuma gider belki evimde de kullanırım ilerde
:roflol: :roflol: :roflol: oda dogruya :roflol:
sende güle güle kullan canim :1rolleyes:
on41im valla baktığında herşeyden fazla fazla var gibi sendekaydirigubbakcemile3
benim takımda 6 kişilik belki aynısından bir tane daha alır 12ye tamamlarım... tabi annem beni vurmazsa aç gözlü deyippalsanaalsanasmile
evet canım ama benimkinin iki tane servis tabağı var biri küçük biri büyük senin kinde onlar yok sananırım başka ne yıok bulamadım galiba bir de ortaya koyma tabakları seninkinde daha az
on41im valla baktığında herşeyden fazla fazla var gibi sendekaydirigubbakcemile3
benim takımda 6 kişilik belki aynısından bir tane daha alır 12ye tamamlarım... tabi annem beni vurmazsa aç gözlü deyippalsanaalsanasmile
sağol canım...
sanatçım nerdeyse çeyizz tamam kıssskaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?