- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.721
6 Servis Yemek Tabağı
6 Pasta Tabağı
6 Reçellik
6 Çay Fincanı
6 Çay Fincanı Tabağı
6 Yumurtalık
1 Demlik
1 Sütlük
1 Şekerlik
1 Şekerlik Kapağı
1 Tuzluk
1 Karabiberlik
benimkindede bunlar var canım
bende 10 a tamamlıyım diyodum canım.. kızım aynısından alınır mı bi daha.. sadece tabaklarından bide fincanlarından sipariş vericem ben ,gerisi lazım değil süprizzzzz
aa evet oda mantıklııCADIARZU canım senin hepsinden 6da kahvaltı tabağı 4 ondanmı acebaa
sen ne zaman aldın canım yeni modeller hep böyle
yok canım ,6 tane servis tabağı var da ..reçellik gibi olan 4. ortada bak resimde var.. sipariş üzerine istediğin kadar alınabiliyomuş.. kırılınca fln iyi oldu bu sipariş işi
3 gün oldu canım..yeniymiş bu model
evet iyimiş bende o varmı bilmiyorum sormadım
yok canım ,6 tane servis tabağı var da ..reçellik gibi olan 4. ortada bak resimde var.. sipariş üzerine istediğin kadar alınabiliyomuş.. kırılınca fln iyi oldu bu sipariş işi
yani beki siparişle çoğaltıyosun ama çok şaçma yaniCADIARZUkafamçokkarıştı
inş. vardır canım ya.. bi kaç tanesi kırıldı mı bütün takım heba oluyo.yarım yamalak
hee tamam canımm.. yha kızlar ben yarın arıycam benimkilerii.. bende yumurtalıkta yoktuu... nan hiç bişey koymamışlar seteesempatiksalakcinni
hee tamam canımm.. yha kızlar ben yarın arıycam benimkilerii.. bende yumurtalıkta yoktuu... nan hiç bişey koymamışlar seteesempatiksalakcinni
evet o zaman zevkle kulanamıyosun
orda eksik koyabilirler ama sen eve gelince tektek kontürol et kırk yada eksik çıkabiliyo zaman geçince kabul etmezlerde
sen konturol ettinmi on41
MARESS KAHVALTI TAKIMI
6 servis tabağı
6 pasta tabağı
6 fincan
6 fincan tabağı
1 kayık tabak
1 demlik
1 tuzluk
1 karabiberlik
1 peçetelik
1 şekerlik
1 su ısıtıcı - gizli rezistantlı lüks
buldum nette bendede bunlar varr...
ben çok uykucuyumdur ama 2 gecedir yatmak istemiyorum nedense bi sıkıntı var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?