• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

iki model arasında kaldım seneti imzaladım adama dedim hafta içi ararım ona göre getirirsiniz.. birde foto çektimkaydirigubbakcemile3 evde ablamlara göstercem diye..

ablamlar siz oluyorsunuz bu aradasempatiksalakcinni
bir ablan olarak ilk olanı beğendim diyorummm ona göreeee :mymeka: delikafadulden:
on41 ben de aynı senin gibiyim
bişeyi alırım aklımdan geçer acaba başka yerde daha güzeli var mıdır diye.mağazada beğenirim eve giderim pişman olurum
delikafadulden

napıcaz kızım biz böyle boshayallersmile yandı kocalaraklinialirimsmile

benimkine dedim kahvaltı takımınıda aldım çeyizi düzüyorum.. al tabi hazırlan dediii evliliğe.. dedin çeyizim olmasa almıycakmısın... sırıttıı dedim kayserili ne olcekkklaelaelaelaelae

kızım , düz düz derler kendileri bişi yapmaz..son ana bırakır hep..

ya benim takım niye 36 da sizin 42 iiii mafoldumben

hoşgeldin sanat
bende benimkiler için aynı şeyi düşünüyorum genelde beyendiklerim pahalı oluyo buda aslında kampanyalı fitatı idi kahvaltı takımının
hoşbulduk cnm
benimde anem aldığı her şeyi değişirir muhakak benim aldığımada derki ya daha güzelini bulursak şimdi

ben henüz böyle çeyiz almadığım için pek sorun olmuyor ama çeyiz alırken cidden sorun olur onu mu alsam bunu mu alsamsempatiksalakcinni

sanatt al şimdiden att ufak tefeği köşeye aklinialirimsmile

tencere seti var,2 tane bornoz takımı var, şu pullu boncuklu yatak örtülerinden var pike takımı falan var fincan bardak var.. sayınca bayağı varmış ya ama benden habersiz alınmış hepsi
:roflol:
üniversitede ben de almaya başlarım artık:1rolleyes:

on41im valla baktığında herşeyden fazla fazla var gibi sendekaydirigubbakcemile3

benim takımda 6 kişilik belki aynısından bir tane daha alır 12ye tamamlarım... tabi annem beni vurmazsa aç gözlü deyippalsanaalsanasmile

evet canım ama benimkinin iki tane servis tabağı var biri küçük biri büyük senin kinde onlar yok sananırım başka ne yıok bulamadım galiba bir de ortaya koyma tabakları seninkinde daha az

9603.jpg
:uhm:

on41im valla baktığında herşeyden fazla fazla var gibi sendekaydirigubbakcemile3

benim takımda 6 kişilik belki aynısından bir tane daha alır 12ye tamamlarım... tabi annem beni vurmazsa aç gözlü deyippalsanaalsanasmile

bende 10 a tamamlıyım diyodum canım.. kızım aynısından alınır mı bi daha.. sadece tabaklarından bide fincanlarından sipariş vericem ben ,gerisi lazım değil süprizzzzz

Back