Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

çok fenasın heee:jeyyar::roflol: :roflol: :roflol:yat kalık aşk istiyon kız inşllh bulursun sende biran önce gönlüne göre bi aşk hemde yazın güneş varken:roflol: :roflol: :roflol:

aklinialirimsmile finayimdirrrrrrr aklinialirimsmile
amin bacim sende bulursun insallahhhhhhhhhh hayirlisi :asigim: :smiley-cool: :jeyyar:

selamün aleyküm
kızlar nasılsınız cümleten ?
acaip yağmur yağıyo burda

aleykum selam canim iyiz sen nassinnnnnnnnnn :1hug:

bnm kizkardesimde aldi leo´lu esarp ama internetten aldi burdan :1rolleyes:

:roflol: :roflol: :roflol: fesattttt :roflol:

nerden aldı bebeğim

yah yarında çeyiz düzmeye gidicez akranlarım biiir bir evleniyo ya kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaaa nerden aldın ayyyy inanmıyorum deli gibi arıyorum ya eşarp eşarp

cnm 6 sene önce sözüm için almıştımm akerden marka lara bak kesin bulursun leoparlı bi eşarp cnm
hatta eşarplarımızı paylaştığımız topiğe koymuştumm ama bulamıyom topiği

cnm 6 sene önce sözüm için almıştımm akerden marka lara bak kesin bulursun leoparlı bi eşarp cnm
hatta eşarplarımızı paylaştığımız topiğe koymuştumm ama bulamıyom topiği

ya baktım eşarp aldığım yere pierre cardin aker de falan yok :gitme: saol canımopuyorumnanaktan

ya şu güzelmi algılayamadım nası bişe olduğunu tablo gibi ayhhh hadi ya gelsin şu kızda getirsin eşarbımı

ammaaan leopar olsunda kız arnisa dedi hiç duymadım bu ismi inşallah güzeldir

heeeeeeeeeeeeey biri benle konuşsun ya tribe girdim uleynnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

ya kızlar bu nası bişe arnisa istanbuldaymış bide sitesine baktım tek leolu buydu kremli nkahveli dedi allahım nolur bu olsun ah uleyn safiş bi işi beceremedinaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…