Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

al bendende okadar kuzum ya, tam kar bitti azcik günes acmaya basladi derken, acayip üsüyoruz yine kar basladi, cok sogukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eyvahedigeldismile

burda da yağmur var artık toprak suya doydu o yüzden sel oluyor aman olmasın bizi etkilemiyor ama bodrum katında olanların evine iş yerine su giriyor yazık insanlara

evet biricik eğlendik hocamız da yazık kız ordusunun arasında kaldı söz geçiremiyor bazen:lepi:

ben dışarda bağırıp çağırmayı sevmem ama kız kıza olunca biraz çenesi açılıyor insanın tabikaydirigubbakcemile3

kızlar leoparlı eşarp arıyodum bi arkadaşım istanbula gitmiş sağolsun bulmuş bi eşarp ama tam benim istediğim gibi değil aklınızda bulunsun ben burda bulamadım ya :hulya: leoparlı ayakabım falan var küpelerle kombine ediodum artık bi boş kaldım eşarp bulmam lazım yaaa safacana sipariş verdim oda bulamamış siyah beyaz leo desenli almış ay çıldırcam ya akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…