- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.501
küpeyle nası kombine ediyon kız kim göriii senide:roflol: :roflol: :roflol:kızlar leoparlı eşarp arıyodum bi arkadaşım istanbula gitmiş sağolsun bulmuş bi eşarp ama tam benim istediğim gibi değil aklınızda bulunsun ben burda bulamadım ya :hulya: leoparlı ayakabım falan var küpelerle kombine ediodum artık bi boş kaldım eşarp bulmam lazım yaaa safacana sipariş verdim oda bulamamış siyah beyaz leo desenli almış ay çıldırcam ya akannehir
korkuyorum napameyvahedigeldismileay alemsinn birick kendini deşifre etti herkes tanır şimdi :lepi:
arkadaşımın aldığı bu galiba daha gelmedi tamamen leopar desenli yada köşeleri leopar desenli louis falan arıyorum nolur kızlar ya :gitme:
ay alemsinn birick kendini deşifre etti herkes tanır şimdi :lepi:
hoşgeldin şampuan
ve aleykümselam şampucum nasılsın
evet yaa burdada çok yağıyo gerçi yağmur berekettir yağsın bol bol...
küpeyle nası kombine ediyon kız kim göriii senide:roflol: :roflol: :roflol:
korkuyorum napameyvahedigeldismile
bizde iyiyiz iştebayanssulusmileiyiyim şükür sizler nasılısınız ?
ediodum dedim biricik tatlım geçmiş zaman yani yeni kapandığım için yakın geçmiş zaman oluyo ya bi,de bi arkadaşım istedi kapanınca verdim küpeleri pekte severdim takıp duruyo yırtcam kulağını ya hem birinin görmesine gerek yok evdede kullanabilirdim çok pişman oldum ya :gitme: biricik sen bilirsin kuşum ya nerden bulcam:gitme::gitme:
tbsf benim leoparlı eşarbım var
yanlışmı anladım eşarb mı arıyon küpemi :)))
bizde iyiyiz iştebayanssulusmile
sakin ol kız eskiden yani çok küçükken bi şapkam vardı bizim akrabaya verdiydim küçük geliyodu bana kızda gördükçe ağlıyodum:roflol: :roflol: :roflol:
eşarbımı diyosun cnm valla ben çarşı pazar takılıyorum bilmem ki cnm:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?