Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

neyin üstüne takıcan bu eşarbı kuzum

ya benim leoparlı ayakkabım falan var herşeyle takabilirm düğünde siyah elbise leo kemer ayakkabı yapmayı düşünüodum onun dışında beyaz gömlek kemer ayakkabı eşarp siyah gömlek falan böyle uydururum onda sorun yok yeterki istediğim gibi bi leom olsun allahım nolur ya bu olsa buna bile razıyım:sinifsinif:

şampuancı çok teşekkür ederim canım zahmet oldu sanada çok güzel ya ben sırf leopar desenli istiyorum ama:gitme: inşallah bulurum inşallah

şampuancı çok teşekkür ederim canım zahmet oldu sanada çok güzel ya ben sırf leopar desenli istiyorum ama:gitme: inşallah bulurum inşallah

cnm önemli değil bende sırf leopar desenli sevmiyom bende bu eşarbıma aşığım :asigim:

http://i1003.hizliresim.com/2010/3/6/7623.jpg

cnm acele çektim biraz yamuk yumuk birazda bulanık çıkmış
AKER markası ama diyom alalı çok oldu
sana eşarb almışmı arkadaşın

almış canım ben LV istedim bulamamış arnisa diye bi markanın eşarbını almış bende internetten baktım bi bu vardı leolu bikaç rengi var inşallah bunu almıştır ya bi hevesleniyorum sevgilimde aldı saf adam sen git siyah beyaz al ne anladım leopardan ya görünce bayılcaktım:sinifsinif:

nehir21 in söz resimlerine bayıldım ya maşallah bakalım ben nası bişe olcamkaydirigubbakcemile3

naparsanız yapın kızlar sehir heleki yurt dışından sevgili yapmayın:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

ay şimdi teyzemin facesine bakıodum benim resmimi koymuş açık halim aaaay bi tuhaf oldum :gitme:

ay şimdi teyzemin facesine bakıodum benim resmimi koymuş açık halim aaaay bi tuhaf oldum :gitme:

cnm sen kapandığına üzülüyonmu?ALLAH sana nasip etmiş ne güzel doğru yolu göstermiş
böyle resimlerini görünce neden daha önce kapanmadım diye üzülmen gerekir
nacizane fikrim kırmak için demiyorum sakın yanlış anlama
ben çok düşünürüm bunları ALLAH affetsin bizi

ya kızlar aveamamı turkcellimemi kntr yüklesem ya hiç bi avantajı kalmadı bu hatların vodafona geçcem artık of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…