- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.021
annesinin kuzusu beni görünce nasılda sevindi yavrum beniim:ecrin_bebek::roflol:
sus kıss talya çaktırmaaaklinialirimsmile
söz nişan vs varmı peki canım.. yoksa sende bizim gibi uzun yıllar bekleyeceklerdenmisinohaoldumsmile
özlettin nan kendiniialsanaalsanasmile kıss dün ne almaya gittiğini tahmin ettimm çeyiz içinn seni gidi seniiaklinialirimsmile
ebrum patron gelmedi daha şirkette herkes kendi odasında.. gerçi gelsede kitap okumama felan bişey demiyorr sağolsunnbayanssulusmile
Ben şuan 54'üm bebek olunca kaç kilo olurum Allah bilir...
Benimki hiç kilo istemiyo yaa, dün gece bile msj atmış sakın kilo alma diye(
Ben şuan 54'üm bebek olunca kaç kilo olurum Allah bilir...
Benimki hiç kilo istemiyo yaa, dün gece bile msj atmış sakın kilo alma diye(
orma kıss talya blender alam dedim 5 tükkan gezdim hepsinde bi tane kalmış o da teşhir edilmiş...sonram neyse bi yerden alam dedim bi kontrol edipte öyle alalım dedim anaa birde ne görem alcem blendernan maydonoz çekmişler:roflol: :roflol: :roflol:amaan kalsın dedim bugün biyere sipariş ettim bakalım gelcek mi:1closedeyes:
talyaaaaklinialirimsmilenetcem öööle özel şiileri..
onuda ilerde ancek:roflol:
sanane be deseydinnalsanaalsanasmile
bizde geçen gün giderken şişkoca bir kıss yolun ortasında yürüyorduu benimki korna çaldı baktı kıs çekilmiyorr şişko çekilde geçelim diye söylendii.. br morelişim bozulduki bana demiş gibi.. dedim bende kg aldığımda böylemi diceksinn.. dikkat edersen almazsın diyor bidee eşşekk heriffalsanaalsanasmile dedim doğum vs alırsam ne olcak spor yaparsın diyy banaa:sinifsinif:
kıss cimcime ben seni 60 sındır flan diye düşündüm demek balık etlisinsempatiksalakcinniben 56 yım sanki 52 gibiyim herkes zayıfsın diyo:ecrin_bebek:
maydonozmu çekmişler yuh yaniikaydirigubbakcemile3
kızlar bu nişanlılarınız çok mu fit vucutları var mirak ettimm onlarane bee size nacizane tafsiyem eşlerinze nişanlılarınıza sefgililerinize bi yerinizi bi huyunuzu beğenmiyorsanız bile sakın söylemeyin sonra a senin buran böle diyiveriyolar walla kendinizi yanlarında övün çok işe yarıyosempatiksalakcinni
Ayynen bezen sarılıyo diyoki sen göbekmi yaptın, geçen akşam yemek yiyoruz annem sözlüme dediki senin kilon iyi, bende yok zayıf yaa biraz kilo alsın, ben kilo alırsam laf söylemez dedim :)) oda diyoki hemen kendine pay çıkarıyon, erkekler kilosunu pek göstermez ama kadınla hemen gösteriyo diyo...
Sinir ediyo beni yaa...
yıllar önce 59'a çıkmıştım, herkes yadırgamıştı sonra bi düştüm şimdi 53-55 arasında gidip geliyorum, keşke 50 olabilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?