- Konu Sahibi MissBiricik
- #4.041
ooo valla senin boyda baya var, anamm seninle sakın yanyana gelmeyelim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo valla senin boyda baya var, anamm seninle sakın yanyana gelmeyelim :))
bebem sen söylee ben sana evlenceğin zamann yollarım bizim burdannnaklinialirimsmile
1.65 filan en ideal boy bence bir kadın içinn bilmiyorumkismilesevgiilimden uzunum kıssskaydirigubbakcemile3
biricik ooturr oturduğun yerde kaçışıp durmaaa:mymeka:
ben şimcik ideal olmuyom mubilmiyorumkismile
1.62'yim sevgülümde 1.80...
Topuklu giyince neyseki pek sorun olmuyor...
sus hele bundan sonra pek yokum maalesefboshayallersmile
aaaa nere gidicenkii kısssss:gitme:
bizim gelinde 164 abim 186guclubacismile annemde hep başta dert ediyorduu.. nerde bi kısa boylu görsee bizim gelin bukadarda yok diyorduu... şimdii alıştı gözüükaydirigubbakcemile2 çok kızardım anneme öyle diyince bak benim başıma gelldii onun konuştuğuuusempatiksalakcinni
yaa cnm buraya çok takıldım bu aralar bütün günüm burda bitiyo bişey anlamıyorum eskiden yani k.k. yokken hayatımda dizimi kırıp anamın yanında oturuyodum:umursamaz:yani yokum derken de hepten değil cnmolumunekankayizsmilebırakır mıyım seniiiiŞeniz
belli mi olur tanıyan biri çıkar şüphelenir flan sonra der senin bacak boyu kaç:roflol: :roflol: :roflol:nan briricilk amma güldümm alıntı yapsam bacak boyundanmı tanıycaklarr sanki seni görenlerrkaydirigubbakcemile3
hee anladım ben hepten net kapıycan felan sandımm:sinifsinif: kıss program yap kendine azcık elişi ev işi sonra kop gel gene bizee![]()