• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ben şimcik ideal olmuyom mubilmiyorumkismile

sen kaçsınkii kısss he söle bakemmaklinialirimsmile

yaa bide bacak boyu çok önemli bazen diyorlar boyum 160 ama bakıyorumda bacak boyları uzun epey uzun gösteriyorlar.. vücut tipide etkiliyorr..

cimcime çok uyumlusunuzdur.. çok imreniyorum öyle sevgililere.. ama napalımm çocuğun boyu kısa diyede bırakamamkii:sinifsinif:

kayınvalidem ikimizin resmini ilk yanyana görünce demişki, ne kadar kısa...
Sankim oğlu selvi boyluda...
Ablam 1,52 eniştem 1,80 onlar gibi olsak napcaktı...

bizim gelinde 164 abim 186guclubacismile annemde hep başta dert ediyorduu.. nerde bi kısa boylu görsee bizim gelin bukadarda yok diyorduu... şimdii alıştı gözüükaydirigubbakcemile2 çok kızardım anneme öyle diyince bak benim başıma gelldii onun konuştuğuuusempatiksalakcinni

bizim gelinde 164 abim 186guclubacismile annemde hep başta dert ediyorduu.. nerde bi kısa boylu görsee bizim gelin bukadarda yok diyorduu... şimdii alıştı gözüükaydirigubbakcemile2 çok kızardım anneme öyle diyince bak benim başıma gelldii onun konuştuğuuusempatiksalakcinni

ne de olsa kaynana beyaaadelikafadulden

nan briricilk amma güldümm alıntı yapsam bacak boyundanmı tanıycaklarr sanki seni görenlerrkaydirigubbakcemile3

yaa cnm buraya çok takıldım bu aralar bütün günüm burda bitiyo bişey anlamıyorum eskiden yani k.k. yokken hayatımda dizimi kırıp anamın yanında oturuyodum:umursamaz:yani yokum derken de hepten değil cnmolumunekankayizsmilebırakır mıyım seniiiiŞeniz

hee anladım ben hepten net kapıycan felan sandımm:sinifsinif: kıss program yap kendine azcık elişi ev işi sonra kop gel gene bizeekaydirigubbakcemile4

nan briricilk amma güldümm alıntı yapsam bacak boyundanmı tanıycaklarr sanki seni görenlerrkaydirigubbakcemile3
belli mi olur tanıyan biri çıkar şüphelenir flan sonra der senin bacak boyu kaç:roflol: :roflol: :roflol:
hee anladım ben hepten net kapıycan felan sandımm:sinifsinif: kıss program yap kendine azcık elişi ev işi sonra kop gel gene bizeekaydirigubbakcemile4

bundan sonraa saat beşten sonra gelicem yediye kadar ha burda olcemolumunekankayizsmile

Biricik sen 1 60 mısın kuzum daha uzun duruydun resimdee kandırıkçısempatiksalakcinni

talyacım masallah canım sefgülünle aynı boydaysanız sorun olmas kanımca öünkü erkekler daha uzun duruyolar ben eşimle aynı boy sanırdım kendimi ama yanyana durunca benden daha uzun duruyo ne hikmetse bilmiyorumkismile

bugun resim ekleme günümdeim yeni resim ekliyorummsempatiksalakcinni

Back