Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ebrum ben 174 o 176 diyo ama yanyana geldiğimizde ben daha bir iri kıyım duruyorumm:hulya:

biriicikk sen bilirsin işiniaklinialirimsmile

ebruuu bekliyoz resimlerii dört gözlenn

Buda pek bi net olmusaklinialirimsmile

görüşürüs biricikim

talyacım sediceğin sorun etmiyorsa sende sorun etme nolcek kuzum iki gönül bir olsun yetersempatiksalakcinni

kısss kapalıı yüzün bişi olmazzz.. hem tsettüre aykırıda değilsin abidik kubidikkk

olsun ya ne tesettüre uygun resimler çalıp altlarına aptalca seyler yazıyorlar ben tedbir almış gibi olıyımdabilmiyorumkismile

olsun ya ne tesettüre uygun resimler çalıp altlarına aptalca seyler yazıyorlar ben tedbir almış gibi olıyımdabilmiyorumkismile

evett benimde başıma gelmişti önceki topictenn akannehir

albümlere filanmı eklesek hemen silsek sonraaCADIARZU

davetsiz ziyaretcilerden dolayı kaldırıdım canım

çok moralim bozuldu yaa eşim 4 gun boyunca ewe gelmiycekmiş işyerinde pcler çökmüşmafoldumben

bilgi işlemmi eşinin mesleği canım.. bilmiyorumkismile
4 günde çok beaa geçmek bilmezzbayanssulusmileneyse bebişle ana kız kalırsınız başbaşaopuyorumnanaktan

bilgisayar firmasının teknik servis sorumlusu gerçi şirketin bütün sorumlulugu buna ait o yüzden sık sık ayrı kalıyoruz ama 4 gün gelmemezlik olmamıstı hiç offfboshayallersmile

Merabalar,
ben de geldim..
Uzun zamandır dışardan takip ediyordum forumu. BU gün üye oldum.
19 mayısta nikahım var benim de.
2,5 ay kaldı mafoldumben

Merabalar,
ben de geldim..
Uzun zamandır dışardan takip ediyordum forumu. BU gün üye oldum.
19 mayısta nikahım var benim de.
2,5 ay kaldı mafoldumben
hoşgeldin canım
hahahyy kız biz evlenemiyoruz diye ağlıyoruz sende evlencem 2.5 ay kaldı diye ağlıyorsunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ya öylede ne bileyim , korku stres her şey var
ben hem çalışıp hem de ev hanımı olmaktan korkuyorum sanırım.

ilk başlarda zor olur tabii ama... onada alışırsın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…