- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.001
ebrum ben böyleyim işte hep memnuniyetsizzkaydirigubbakcemile3 şalı gördüm ama çok hoş rengi kıyafettede var galiba aynı renk seçemedimde kıss bide benim gözler bozuk biliyonmu birazda ondanaklinialirimsmile
ykyy gaziosmanpaşa...sen canım??
waowww ebrum doğum yaptığın halde hala fizikte değişme yokki giyebiliyorsun..zemuszemus
ykyy bende aslında bayrampaşa yıldırımlıydım taşındık.. liseyide bayrampaşa ticarette okudumm
gömleğin bedeni xs etek 36 bide düşün biraz zor giyorum ama olsun kaydirigubbakcemile3
kız acık adres vermedğin kaldı hesempatiksalakcinni
az kaldı ecük daha çenemi açarsam o olacak ellam neyse pıtttt susamm eyvahedigeldismilesengözlerimebaksanab
sen nerelisin boşnakmısın yoksa sende bayrampaşa genelde boşnaklarla doludaşakkıdı
bende boşnağım
yok canımm boşnak değilim hasmı has Tohatluyum :) (tokatlıyım)a.s.
hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biricikkk gelmişşşşşşşşşşşşşş gördüm altan alttann bakıyor... uyuşuk geç kaldın bugünnnalsanaalsanasmile
Huhuu tubişimde bayrampaşaya boşnaklara gelin gidiyoo tanıyomusunuz acepsempatiksalakcinni
cimcimecim walla bi sırrı yok bünyeyle alkalı herhalde ama bebeğin benim olduguna adım gibi eminim doğurdugum günü unutamamakannehir kız o kıyafetlere sıgdığıma bakmayın gömlek likralıda ondan giyebiliyom etekde eccük sıkıyo ama sevdiğimden giym iştesempatiksalakcinni 54 kilo oldum 48 dim öncedenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?