Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ebrum ben böyleyim işte hep memnuniyetsizzkaydirigubbakcemile3 şalı gördüm ama çok hoş rengi kıyafettede var galiba aynı renk seçemedimde kıss bide benim gözler bozuk biliyonmu birazda ondanaklinialirimsmile

ykyy gaziosmanpaşa...sen canım??

Cimcimecim güne kötü bi başlangıç yapmısın ama herşey bizler için rabbim kaza beladan korusun

efet talyacım yeşil gömleğim üstünde lila çizgiler var canım eşimin nişanlıyken aldıgı bayram hediyesizemuszemus

yakınız canım bayrampaşadayım bende :)

waowww ebrum doğum yaptığın halde hala fizikte değişme yokki giyebiliyorsun..zemuszemus

ykyy bende aslında bayrampaşa yıldırımlıydım taşındık.. liseyide bayrampaşa ticarette okudumm

waowww ebrum doğum yaptığın halde hala fizikte değişme yokki giyebiliyorsun..zemuszemus

ykyy bende aslında bayrampaşa yıldırımlıydım taşındık.. liseyide bayrampaşa ticarette okudumm

yıldırım daha yakın mega centere. a.s.

gömleğin bedeni xs etek 36 bide düşün biraz zor giyorum ama olsun kaydirigubbakcemile3

kız acık adres vermedğin kaldı hesempatiksalakcinni

gömleğin bedeni xs etek 36 bide düşün biraz zor giyorum ama olsun kaydirigubbakcemile3

kız acık adres vermedğin kaldı hesempatiksalakcinni

az kaldı ecük daha çenemi açarsam o olacak ellam neyse pıtttt susamm eyvahedigeldismilesengözlerimebaksanab

ebrum sıfır beden gibi bişeysin heee... biz böle şişmankenn olmaz amaa hemde evlisin al çabuk kggalsanaalsanasmile

hahahahhayyy veririm kıss açık adresideeaklinialirimsmile

ebru o bebeğin senin olduğuna eminmisin???
Fizik süper yaa, ben bi doğum yapsam 80 kiloya çıkarım herhal, nasıl becerdin kısss....
Ben And. yakasındayım...

az kaldı ecük daha çenemi açarsam o olacak ellam neyse pıtttt susamm eyvahedigeldismilesengözlerimebaksanab

sen nerelisin boşnakmısın yoksa sende bayrampaşa genelde boşnaklarla doludaşakkıdı
bende boşnağım

kızlar kitap okuyorumda bi yandan ece vahapoğlu öteki diye... tesettürlü bir kızla tesettrsüz bi kızın aykırı ilişkisini anlatıyorbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biricikkk gelmişşşşşşşşşşşşşş gördüm altan alttann bakıyor... uyuşuk geç kaldın bugünnnalsanaalsanasmile

Huhuu tubişimde bayrampaşaya boşnaklara gelin gidiyoo tanıyomusunuz acepsempatiksalakcinni

cimcimecim walla bi sırrı yok bünyeyle alkalı herhalde ama bebeğin benim olduguna adım gibi eminim doğurdugum günü unutamamakannehir kız o kıyafetlere sıgdığıma bakmayın gömlek likralıda ondan giyebiliyom etekde eccük sıkıyo ama sevdiğimden giym iştesempatiksalakcinni 54 kilo oldum 48 dim öncedenkaydirigubbakcemile3

sahimi kısss çok şanslıı giycek kınasında şalvarlarıı bayanssulusmile

48 kgmu, 54 kgmusempatiksalakcinni ben herhalde 1 sene aç kalsam o kgya düşeememkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…