Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızım bana her zaman msj atmayı sevmiyorum diyen adam çocukla msjlaşırmı yhaa...

yalan işte besbellii... offf salakk hissediyorum kendimiii...

kızım bana her zaman msj atmayı sevmiyorum diyen adam çocukla msjlaşırmı yhaa...

yalan işte besbellii... offf salakk hissediyorum kendimiii...

ya acil bişe olmuştur faln..işyerinde öle bi kaçamak yapabilirmi sence gözünün önünde okadar safmı

tbsf çok sevindim canım bu arada ayyy kendi derdime düştümm... allah mutlu mesut etsin canımm

talya bence olumlu düşün sorun haline getirme inceden inceden kontrol et

mesaj atmayı sevmeyen insanlara uyuz oluyorum ya bende öle şak şak mesajlaşmam da sevdğin insn karşındaki sonuçta dingiller

şüphelendiğin bişe oldumu hiç işyerinde yavşak bi kız dul falan

kızım salla şuan suç üstü yapamadın eminde deeğilsin hır çıkartma haklıyken haksız duruma düşme..sakin ol inanmış gibi yap

yokk cnmm olmadıı... zaten herkesle aynı mesafede.. ve işçilerle illaki diyalog halinde olmak zorunda çünkü paraydı puldu zarttı zurttu gelip buna anlatıyorlarki dertlerini çözsünn..

yha bana msj atıyor her msjıma saniyede cvp veriyorduu... ama hepte diyorduu sen dışında kimseye msj atmam sevmiyorumm diye.. birde öğlenki olayy...

abartılcak bi durum değil boşuna kötü olma bence sıkıntı yapmaya değmez

kızım salla şuan suç üstü yapamadın eminde deeğilsin hır çıkartma haklıyken haksız duruma düşme..sakin ol inanmış gibi yap

tbsf odaya geldii tlfonu attım önüne bu msj kime diyee... öyle bir suçluluk hali vardıki gözünde... allahım tanırım yhaa.. yalan söylediği belliydiii....önce sana dediii ben kızınca aşağıdaki çocuklardan birinin ismini söyledi işler soyunma odasında etiketler filan dedii...

arabada dedi seni aldatçağımımı düşündün düşünmedim eminim dedim.. lanet olsun dedii en sevdiğim insanların ölüsünü öpeyim annem babamın dedii.. gel gidelim kimin yanında istiyorsan yemin edeyim kuran el basayım dediii... eve bırak beni dedim arabayı durdurup konuşuyordukk... çünküü

nedir benim bu çektiğim yhaaa

ya tatlım üzme kendini emin değilsin ya yapmadıysa okadar yemin etmiş unut bu işi bence bi halt yiyen adam hertürlü açık verir

talya neler oldu bilmiyosun safa geliyoooo gelemicek falan oldu neyse ümidi kestim derken bikaç saat önce aradım aşkım bilet aldım yarın sabah kahvaltı yapıoruzzz çok mutluyum elim ayağım titriyo

ay cnm ne sevindim senin adına
geçen sefer biz de plan yapmıştık sonra gelemicem dedi ve birden karar değiştirdi geliyorum deyip gelmişti:asigim:
ama ben görmeyeli tam 4 ay oldumafoldumben:gitme:

kız eylül senle aynı anda giriyoruz k.k.ya kalplerimiz birolumunekankayizsmiletalyam yavrum yine barıştın dimi bence kandırıyo yaa kur an a el basarmış vallaha ben olsam inanmam):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…