- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #3.681
kızım bana her zaman msj atmayı sevmiyorum diyen adam çocukla msjlaşırmı yhaa...
yalan işte besbellii... offf salakk hissediyorum kendimiii...
tbsf çok sevindim canım bu arada ayyy kendi derdime düştümm... allah mutlu mesut etsin canımm
yokk cnmm olmadıı... zaten herkesle aynı mesafede.. ve işçilerle illaki diyalog halinde olmak zorunda çünkü paraydı puldu zarttı zurttu gelip buna anlatıyorlarki dertlerini çözsünn..
yha bana msj atıyor her msjıma saniyede cvp veriyorduu... ama hepte diyorduu sen dışında kimseye msj atmam sevmiyorumm diye.. birde öğlenki olayy...
kızım salla şuan suç üstü yapamadın eminde deeğilsin hır çıkartma haklıyken haksız duruma düşme..sakin ol inanmış gibi yap
tbsf odaya geldii tlfonu attım önüne bu msj kime diyee... öyle bir suçluluk hali vardıki gözünde... allahım tanırım yhaa.. yalan söylediği belliydiii....önce sana dediii ben kızınca aşağıdaki çocuklardan birinin ismini söyledi işler soyunma odasında etiketler filan dedii...
arabada dedi seni aldatçağımımı düşündün düşünmedim eminim dedim.. lanet olsun dedii en sevdiğim insanların ölüsünü öpeyim annem babamın dedii.. gel gidelim kimin yanında istiyorsan yemin edeyim kuran el basayım dediii... eve bırak beni dedim arabayı durdurup konuşuyordukk... çünküü
nedir benim bu çektiğim yhaaa
talya neler oldu bilmiyosun safa geliyoooo gelemicek falan oldu neyse ümidi kestim derken bikaç saat önce aradım aşkım bilet aldım yarın sabah kahvaltı yapıoruzzz çok mutluyum elim ayağım titriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?