Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

parlayan yıldızcım ne yapıyorsun sen bakim görünmüyorsun bu aralar

hayatim benim su üniverste belasi var durmadan sinalara giriyorum boshayallersmile

bu arada yarin sinavim var yine eyvahedigeldismile

gerci subatta tatildi ama koskoca subat bir haftaymis gibi geldi bana nasil geldi nasil gecti anlamadim
bi sirkette muhasebe yapiyordum isdende ayrildim hihoyyyt

yani böyle geciyor günlerim
kaydirigubbakcemile2

sen neler yapiyosun canim

bence aynı canım
türkiye ye gelcektin canım ne oldu

talya neler oldu bilmiyosun safa geliyoooo gelemicek falan oldu neyse ümidi kestim derken bikaç saat önce aradım aşkım bilet aldım yarın sabah kahvaltı yapıoruzzz çok mutluyum elim ayağım titriyo

evet sağım... girişimde bulundu ama dedim ben eve sağ sağlim varmak istiyorum... benden sonra kullan arabayı dedim.. yol boyu yeminler ettii.. ama yok inanmıyorum... oda yanımda hattı attı penceredenç.. bu hat bende durursa seni çok rahatsız ederim dedi.. nasıl bana güvenmezsin dedii.. git çağır çocuğu konuş ddi anne babasının üstüne yemin etti ama inanmıyorum... birde öğlen benim fotomu çektii ve silicem dedim.. tlfonu vermek istemedii... niye vermiyorsun bşeymi saklıyorsun dedim hayır dedi... kesin var birşey yhaaa kesiinnalsanaalsanasmile

evet sağım... girişimde bulundu ama dedim ben eve sağ sağlim varmak istiyorum... benden sonra kullan arabayı dedim.. yol boyu yeminler ettii.. ama yok inanmıyorum... oda yanımda hattı attı penceredenç.. bu hat bende durursa seni çok rahatsız ederim dedi.. nasıl bana güvenmezsin dedii.. git çağır çocuğu konuş ddi anne babasının üstüne yemin etti ama inanmıyorum... birde öğlen benim fotomu çektii ve silicem dedim.. tlfonu vermek istemedii... niye vermiyorsun bşeymi saklıyorsun dedim hayır dedi... kesin var birşey yhaaa kesiinnalsanaalsanasmile

ya yalan söylemez kızım güven bence gözünü dört aç bi açığını yakalarsan bastırırsın şu durumda bişe yok savunmasını yapmış adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…