• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ay cnm ne sevindim senin adına
geçen sefer biz de plan yapmıştık sonra gelemicem dedi ve birden karar değiştirdi geliyorum deyip gelmişti:asigim:
ama ben görmeyeli tam 4 ay oldumafoldumben:gitme:

saol canım benim darısı başına olsun ozamanopuyorumnanaktan

merhaba kızlar opuyorumnanaktan kaşlarımı aldırdııımm duşumu aldım mis gibi oldum kaydirigubbakcemile4

barışmadım biricik bittiii... bu sefer... tlf hattımıda çıkardım geriye takmadım.. sabah çağrı atıyor mecburen o zaman takıcamm... yoksa full kapalı artık tlfonum... yetti yhaa bende insan evladıyımm

tubişş ne güzel heycanlar onlar yhaa... insan her zaman görüdüğündende güzel görünmek istiyorr...

barışmadım biricik bittiii... bu sefer... tlf hattımıda çıkardım geriye takmadım.. sabah çağrı atıyor mecburen o zaman takıcamm... yoksa full kapalı artık tlfonum... yetti yhaa bende insan evladıyımm

:gitme: talyam ya o haklıysa nie yalan sölesin sana aldatcak olsa okadar kendini savunurmu hee bay der geçer bence haksızlık yapıosun seven erkek aslaa aldatmaz sen kendi kendini yiyosun bebeğim ya yapma nolur üzme kendiniolumunekankayizsmile

Back