Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

az önce tlfonuma bir msj geldi ondan soyunma odasına gelicekmisin diye...

peşinden hemen o geldii... belliki msjı başkasına atıcakmış bana attıı.. bu msj kime dedim sana dedii.. soyunma odasında benim ne işim var dedim.. daha önce gel dedinde geldimmi dedim.. sonra kıvırdı yok aşağıdaki çocuğa dedi bilmem ne dediii... hattımı çıkardım yanında bir tek sabah çağrı atçağın zaman açılcak bu hat dedimm.. kesin üretimden bir kızla kırışitırıyorduuu...allah böyle ayağına doladıı.. msjı bana attırdı yanlışlıklaa

canım sen en iyisi kendine başka bi iş bul çık ordan yaaa:gitme:
pisliğe bak daha neler yaptı senden gizli ALLAH bilir-tatlicadiarzu-

hayırlısı canım ama bende biricikle aynı fikirdeyim bu gidişle bu seni daha çok üzer gibime geliyo bal Allah sana açık açık gösteriyo tedbirini al

kızlarr acayip sinirliyim.. yha soyunma odasında etiketler vardı depodan çocuğu çağırdım msjla git sor al cvbını dedii.. yada git bak etiketler var orda dedii... allahım çok salak hissediyorum kendimii.... soyunma odası dedi yerde kamera yok... bilmiyorum çıkış saatine yakın çağırdı birini kesinn... dallas gibii yhaa

yok anacim bundan adam olmaz, bosver sen bunu kafamçokkarıştı

hepinize iyi akşamlarr biz çıkıyoruzz... sadece onla ben olcam arabada... allahımm yardım etsin bana kızlar duaa edinn...

canım bence bu mesajda bir şey yok bi erkeğe de atılmış olabilir bu mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…