Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Ya ne bileyim öyle görünüyor ama inş. olur,onun tadı başkadır diye düşünüyorum yani herhalde öyledir

hoşgeldin aramıza
ben aslında balayına gidebilseydik caprice palace yi istiyordum
ama gidemicez çook büyük bir ihtimal :sinifsinif:
hayırlısı olsun

Caprice otel kampanyalar yapıyor ya herkes gidiyormuş artık oraya, ve çok aşırı kalabalık oluyourmuş..Yemeklerinin üzerinde sinekler uçuyodu dedi arkadaşın biri ve çok fazla İranlı oluyor, onlar çok sesli konuşuyorlar..Ne yemek yerken ne havuzda ne de otelin içinde gezerken rahat edemiyosun dedi..

gidersiniz inş niye ki

canım iyi otel iyi para istiyor
bende sıradan bir yere gitmek istemiyorum
birde para olsa da izin yok yaaa :gitme:

selaaam ben geldimm
hepinize hayırlı cumalar..
nasılsınız bakalım?

hoşgeldin sitaree

Arkadaşlar daha önce konuşulmuşsa ve ben tekrarladıysam kusura bakmayın, ben geçmişi okumadım :(
Caprice den kimse memnun kalmıyor artık, kaliteyi çok düşürmüş.Giden arkadaşlarım var hiç tavsiye etmediler bana..

son zamanlardaki halini bilmiyorum da, önceden duyduğum aile için kapalı havuz filan kiralanması çok hoşuma gitmişti

Caprice otel kampanyalar yapıyor ya herkes gidiyormuş artık oraya, ve çok aşırı kalabalık oluyourmuş..Yemeklerinin üzerinde sinekler uçuyodu dedi arkadaşın biri ve çok fazla İranlı oluyor, onlar çok sesli konuşuyorlar..Ne yemek yerken ne havuzda ne de otelin içinde gezerken rahat edemiyosun dedi..

anladım canım
böylesi durumda bende pek istemezdim açıkcası orayı
hoş istesekte gidemiyoruz dediğim gibi boshayallersmile

aslına bana kalsa yurt dışı gezileri muhteşem, çok isterim açıkcası
ama izin ve maddi durumun iyi olması gerek

ya kızlar ben konuşmalarınızı akıcı takip edemiyorum yani yeni yazılanları ancak başka yere bakıp buraya döndüğümde okuyabiliyorum nerden yapıcam nolcak bir anlatır mısınız size zahmet

son zamanlardaki halini bilmiyorum da, önceden duyduğum aile için kapalı havuz filan kiralanması çok hoşuma gitmişti[/B]

Aaa gerçekten mi eğer aileye havuz kiralanıyorsa Caprice i herşeye rağmen düşünebilirim canım..Temizlik konusunda kararsızım biraz..Herkes Caprice konusunda karar mı kıldı geçmiş sohbetlerde?

ben geldim yine... anamm evlenilmiş balayları bile düşünülmüş.. bana şimdilik sözlensek bile yeterrzemuszemus

Aaa gerçekten mi eğer aileye havuz kiralanıyorsa Caprice i herşeye rağmen düşünebilirim canım..Temizlik konusunda kararsızım biraz..Herkes Caprice konusunda karar mı kıldı geçmiş sohbetlerde?

önce böyle bir sohbet geçti mi bilmiyorum canım ama

bizim ahçının kızı 3 sene önce tatili için gitmiş caprice palace ye
onlardan duyduğum bunlar
aileye özel havuz kiralanabiliyormuş kapalı, rahatça giriyorsun yani
kıble belirtiliyormuş heryerde

duyduklarım bunlar da, şu an ne durumdadır bir araştırmak lazım
nişanlım aralık ayında aradığında haziran için 3 gece 4 gündüz e 1,500 tl demişler

ben de pek caprice ten memnun kalmamıştım canım balayı için değil tatil için gitmiştim. geçen temmuz da bi arkadaşım balayına gitti o da hiç memnun kalmadı.

tesettür için muhafazakarlık bakımından değil de lükslük bakımından seçeceksen seç canım.

ama selen ayın da dediği gibi yurt dışında balayı daha uygun. paket turlar var yurtiçinde bi oteldekinden daha ucuza balayı yapabilirsiniz.

ben geldim yine... anamm evlenilmiş balayları bile düşünülmüş.. bana şimdilik sözlensek bile yeterrzemuszemus

onlarda olur inş olumunekankayizsmile

onu nasıl yapıcam canım biraz acemiyim de bilemedim, sağol ilgilendiğin için

bu sayfa açıkken klavyende üstteki tuşlarda F5 yazan bir tuş var ona bas canım, sayfa yenilenir, en son halini görürsün

Back