- Konu Sahibi MissBiricik
- #2.501
Balayı mııı büyük bir ihtimalle tadamayacağım ama çok istediğim bir şey..mafoldumben
Canım neden tadamıycaksın ya tadarsın inşaallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balayı mııı büyük bir ihtimalle tadamayacağım ama çok istediğim bir şey..mafoldumben
hoşgeldin aramıza
ben aslında balayına gidebilseydik caprice palace yi istiyordum
ama gidemicez çook büyük bir ihtimal :sinifsinif:
hayırlısı olsun
gidersiniz inş niye ki
selaaam ben geldimm
hepinize hayırlı cumalar..
nasılsınız bakalım?
Arkadaşlar daha önce konuşulmuşsa ve ben tekrarladıysam kusura bakmayın, ben geçmişi okumadım![]()
Caprice den kimse memnun kalmıyor artık, kaliteyi çok düşürmüş.Giden arkadaşlarım var hiç tavsiye etmediler bana..
hayırlı cumalar arkadaşlar :Saruboceq:
yeni arkadaşlarda hoşgeldi aramıza
phenomen a.s.
Caprice otel kampanyalar yapıyor ya herkes gidiyormuş artık oraya, ve çok aşırı kalabalık oluyourmuş..Yemeklerinin üzerinde sinekler uçuyodu dedi arkadaşın biri ve çok fazla İranlı oluyor, onlar çok sesli konuşuyorlar..Ne yemek yerken ne havuzda ne de otelin içinde gezerken rahat edemiyosun dedi..
ya kızlar ben konuşmalarınızı akıcı takip edemiyorum yani yeni yazılanları ancak başka yere bakıp buraya döndüğümde okuyabiliyorum nerden yapıcam nolcak bir anlatır mısınız size zahmet
son zamanlardaki halini bilmiyorum da, önceden duyduğum aile için kapalı havuz filan kiralanması çok hoşuma gitmişti[/B]
Aaa gerçekten mi eğer aileye havuz kiralanıyorsa Caprice i herşeye rağmen düşünebilirim canım..Temizlik konusunda kararsızım biraz..Herkes Caprice konusunda karar mı kıldı geçmiş sohbetlerde?
valla bize de yeter talya ama o bile yok
Aaa gerçekten mi eğer aileye havuz kiralanıyorsa Caprice i herşeye rağmen düşünebilirim canım..Temizlik konusunda kararsızım biraz..Herkes Caprice konusunda karar mı kıldı geçmiş sohbetlerde?
ben geldim yine... anamm evlenilmiş balayları bile düşünülmüş.. bana şimdilik sözlensek bile yeterrzemuszemus
onu nasıl yapıcam canım biraz acemiyim de bilemedim, sağol ilgilendiğin için