Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Çok saolun arkadaşlar :)
Evet bizimki biraz uzun bir nişanlılık dönemi oldu, ama biz hiçbir sorun yaşamadık..Aslında bizim düğünümüz geçen yıl haziranda olacaktı ama bazı aksilikler çıktı ve 1 yıl ertelemek zorunda kaldık.Sadece o dönemde 1 kez tartıştık ve bitti..Zaman uzun olduğu içinde herşeyi araştırdık, en beğendiklerimizi aldık..Hiçbirşey aceleye gelmediğinden stres filan yapmadık..Şimdi herşeyimiz hazır çok şükür ve evlenmeyi bekliyoruz :) Bide ben Kocaelideyim nişanlım ıstanbulda..Öyle sık sık görüşme şansımız olmuyor..Yani nişanlılık dönemim uzun geçtiği için hiç pişman değilim aksine mutluyum :) Çünkü her iti tarafın ailesi de beni misafir gibi görüp üstüme titriyor, evde prensesler gibiyim çok memnunum :))

hehe sülemem :))
Dün yazmıştı topiğe bende yazdım tabiki, muhabbet sırasında bulunanlar görmüştür :))
Bugün gelirse sitareye sorcem etmemişse yandı :))

Hazırlıklar ne alemde? Valla hazırlıklar bitti sayılır, yolun çoğunu yürüdük.. Ev aldık, mobilayaları aldık, ben çeyizimi tamamladım, gelinlik siparişini verdim..Perdeler ve halılar eksik sadece..Onları da mobilyalar eve geldiğinde halledicez arkadaşlar..Bunlar çok harika mutluluklar, Rabbim herkese nasip etsin..Aldığım limon sıkacağı bile altın değerinde benim için..Herşeyi kullanmakta müthiş sabırsızım :) Bide gelinlik provalarında fena heyecanlanıyorum, heryerimden ter boşalıyor filan :))

Bide uzun bir nişanlılık dönemi evet ama inanın zaman çok hızlı geçiyor..Nişanlanalı yaklaşık 1 yıl oldu ama inanın sanki geçen ay nişanlanmışım gibi geliyor..Oysa düğünüme 3 ay kaldı Allahın izniyle :)

hayırlı cumalar kızlar...

phenomen acayip heveslendim heee sen böyle anlatınca...boshayallersmile

Hazırlıklar ne alemde? Valla hazırlıklar bitti sayılır, yolun çoğunu yürüdük.. Ev aldık, mobilayaları aldık, ben çeyizimi tamamladım, gelinlik siparişini verdim..Perdeler ve halılar eksik sadece..Onları da mobilyalar eve geldiğinde halledicez arkadaşlar..Bunlar çok harika mutluluklar, Rabbim herkese nasip etsin..Aldığım limon sıkacağı bile altın değerinde benim için..Herşeyi kullanmakta müthiş sabırsızım :) Bide gelinlik provalarında fena heyecanlanıyorum, heryerimden ter boşalıyor filan :))

Allah hayırlısı ile hepsini zekine vararak kulanmayı nasip etsin

Back