Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

önce böyle bir sohbet geçti mi bilmiyorum canım ama

bizim ahçının kızı 3 sene önce tatili için gitmiş caprice palace ye
onlardan duyduğum bunlar
aileye özel havuz kiralanabiliyormuş kapalı, rahatça giriyorsun yani
kıble belirtiliyormuş heryerde

duyduklarım bunlar da, şu an ne durumdadır bir araştırmak lazım
nişanlım aralık ayında aradığında haziran için 3 gece 4 gündüz e 1,500 tl demişler

çok para yhaa.. düğün borçla yapılcaksa bence lükss bu parayı vermekk... ama düğünden çıkarsın borçsuz harşsızz yaparsın bi güzel balayını.. ama benim borç varken tatil yapmak içime sinmezz.. huyum kurusun düşünür dururum yediğim içtiğim boğazıma dizilirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hııııııııııım sağol canım anladım inş.bunu her seferinde tekrarlıyomuyuz peki?ay kendimi kötü hissettim yaa:bbo: tekrar çok sağol canım benim

ben de pek caprice ten memnun kalmamıştım canım balayı için değil tatil için gitmiştim. geçen temmuz da bi arkadaşım balayına gitti o da hiç memnun kalmadı.

tesettür için muhafazakarlık bakımından değil de lükslük bakımından seçeceksen seç canım.

ama selen ayın da dediği gibi yurt dışında balayı daha uygun. paket turlar var yurtiçinde bi oteldekinden daha ucuza balayı yapabilirsiniz.

yani
zaman ve para sıkıntımız olmasa kesinlikle yurt dışı balayı isterdim ben
düğünden hemen sonra olamasa da kafama taktım yurt dışında tatili aklinialirimsmile

kızlar bizde balayını burhaniyeye bağlı imko bir tatil sitesinden bir villa kiraladık.
1 hafta boyunca ayvalık,sarımsaklı,edremit bir çok yakın yeri gezdik
yat gezisine çıktık süperdi
yemek derdimizde olmadı hep dışarda yedik bir tek eve gelirken aparatif yapcak şeyler aldık
hatta hep merkezdeki bi alışveriş merkezinden aldık yiyeceklerimizi
kasiyer bize dediki 3. cü gün siz balayı çiftisiniz sanırım :)))) çokmu belli ediyoz dedik bizde :)))

ah ah ne güzeldi yaaa
balayına mutlaka çıkın arkadaşlar

paranın gözü kör olsun bir dahada tatil yapamadık iyiki balayına gitmişizz

Her zaman için geçerli olan bi şey bu ben de borçla bi şeyler yapmayı sevmem..insan tad alamaz ki.Ama kafam kulağım rahat, borçsuz harçsız yapabileceğim bir tatile,balayına da yok demem açıkçası

anladım canım
böylesi durumda bende pek istemezdim açıkcası orayı
hoş istesekte gidemiyoruz dediğim gibi boshayallersmile

aslına bana kalsa yurt dışı gezileri muhteşem, çok isterim açıkcası
ama izin ve maddi durumun iyi olması gerek

Bencede yurtdışı gezileri harika ama ben balayı için yutiçi istiyorum.Zaten yorgun olacağız, turlarla gezip durmak istemiyorum sürekli..Maldivler filan gibi dinlenebileceğimiz yerler içinde 10 milyarı gözden çıkarmalıyız ki şu anda çıkaracak durumda değiliz..

Zaten düğün için onca masraf yapılacak gerçketen çok da açılmamak en mantıklısı.Abant filan bir ara pek meşhurdu balayı için.şimdi nasıldır bilmiyorum ama

çok para yhaa.. düğün borçla yapılcaksa bence lükss bu parayı vermekk... ama düğünden çıkarsın borçsuz harşsızz yaparsın bi güzel balayını.. ama benim borç varken tatil yapmak içime sinmezz.. huyum kurusun düşünür dururum yediğim içtiğim boğazıma dizilirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aynen canım şu an bize lüks geliyor
ama imkanı olana güzel bence

hııııııııııım sağol canım anladım inş.bunu her seferinde tekrarlıyomuyuz peki?ay kendimi kötü hissettim yaa:bbo: tekrar çok sağol canım benim

aklına düştüğü an yapabilirsin canım
nasılsa hiç bir sorun olmuyor

kızlar bizde balayını burhaniyeye bağlı imko bir tatil sitesinden bir villa kiraladık.
1 hafta boyunca ayvalık,sarımsaklı,edremit bir çok yakın yeri gezdik
yat gezisine çıktık süperdi
yemek derdimizde olmadı hep dışarda yedik bir tek eve gelirken aparatif yapcak şeyler aldık
hatta hep merkezdeki bi alışveriş merkezinden aldık yiyeceklerimizi
kasiyer bize dediki 3. cü gün siz balayı çiftisiniz sanırım :)))) çokmu belli ediyoz dedik bizde :)))

ah ah ne güzeldi yaaa
balayına mutlaka çıkın arkadaşlar

paranın gözü kör olsun bir dahada tatil yapamadık iyiki balayına gitmişizz

ya canım ben aslında kendi istediğim yerlere gideyim istiyorumda
ne otel işinden ne villa kiralamaktan nişanlımda bende anlamıyoruz
etrafımızda hiç bu tip işlere kalkışanda olmayınca öyle kalakaldık
izinde olmayınca hepten oturduk bişeye bakmıyoruz artık ohaoldumsmile

Bencede yurtdışı gezileri harika ama ben balayı için yutiçi istiyorum.Zaten yorgun olacağız, turlarla gezip durmak istemiyorum sürekli..Maldivler filan gibi dinlenebileceğimiz yerler içinde 10 milyarı gözden çıkarmalıyız ki şu anda çıkaracak durumda değiliz..

yok canım ya o kadar tutmuyor maldivler filan
paket fiyatlara baktığım kadarıyla en azından
fazlası harcanıyorsa bilemiyorum da

Tabii bende katılıyorum arkadaşlar, harçla borçla tatile gidilmez ama bizim ikmanımız var çok şükür.O yüzden gidelim içimizde kalmasın diyoruz..Hem ben güneye hiç gitmedim ilk eşimle gideyim istiyorum :) Yurtdışı turları var evet uygun falan ama balayında ordan oraya koşturmak da istemiyorum açıkçası.. Şampuan canım siz balayınızda denize havuza girme fırsatı buldunuz mu yoksa gezmeyi mi tercih ettiniz?

yok canım ya o kadar tutmuyor maldivler filan
paket fiyatlara baktığım kadarıyla en azından
fazlası harcanıyorsa bilemiyorum da

Tatlım ben KK dan Maldivlerde balayı yapmış arkadaşların yorumlarını okudum, en aşağı 8000 harcamışlar bana baya çok geldi, vazgeçtik..

Caprice için mi 3 gece 4 gündüz 1500 demişler acaba?Ben orayı kaçırdım arkadaşlar..

Ben her sene Altınoluk'a gidiyorum orada bir çok kişi haşemalı oluyor zaten, önceden bu kadar yoktu bu senelerde çoğaldı, ama ben haşemayı pek tercih etmiyorum çünkü denizden çıkınca üzerine yapışıyorinsanlar o yüzden bakıyor.
Mesela ben suya dalarken çok zorlanıyordum çünkü hemen saçım açılıyordu...
O nedenle ayrı havuzları tercih etmekte fayda var...

Rahat ettin mi peki canım? Haşemayla girince tuhaf tuhaf bakıyorlar ya ben ondan tereddüt ediyorum biraz..

cnm rahat ettim hemde çok
benim gibi haşemayla giren çok vardı
bir tek sarımsaklı plajı sosyetikti, bir bendim haşemayla ama hiçte umrumda olmadı
kim bakarsa baksın çokta fifi yanii :roflol:

yat gezisi süperdi (balık salata karpuz) yemekleri yat veriyo belli yerlerde durdu yattan atlayıp yüzdük felan zemuszemus

hep balayı gibi geçer inş evlilikleriniz boshayallersmile

ınşallah şampuancım..
Akçay, Güre, Altınoluk, Küçükkuyu, Ayvalık, Sarımsaklı hepsine gittim...
Altınoluk tarafının denizini sevmiyorum, Ayvalık sahilleri daha güzel oluyo...

Hımm doğrudur canım ben hiç haşemayla denize girmedim, bilmiyorum..
Acaba Caprice olumsuz yorumları internetten okuyup kendini düzeltme yoluna gitmiş midir :))

cnm rahat ettim hemde çok
benim gibi haşemayla giren çok vardı
bir tek sarımsaklı plajı sosyetikti, bir bendim haşemayla ama hiçte umrumda olmadı
kim bakarsa baksın çokta fifi yanii :roflol:

yat gezisi süperdi (balık salata karpuz) yemekleri yat veriyo belli yerlerde durdu yattan atlayıp yüzdük felan zemuszemus

hep balayı gibi geçer inş evlilikleriniz boshayallersmile

Ohh güzelmiş canım ya inşaallah bizde güzel bir balayı geçirebiliriz opuyorumnanaktan

Back