Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Peki yutdışı olarak siz nerelere gitmeyü düşünürdünüz imkan olsa arkadaşlar?
Türkiyede bi Caprice bi Sah inn Paradise var galiba tavsiye edilen..

Tatlım ben KK dan Maldivlerde balayı yapmış arkadaşların yorumlarını okudum, en aşağı 8000 harcamışlar bana baya çok geldi, vazgeçtik..

Caprice için mi 3 gece 4 gündüz 1500 demişler acaba?Ben orayı kaçırdım arkadaşlar..

ooooo
öyleyse çok fazlaymış, baya bi çalışıp gitmek lazım :)
evet canım aralık ayı idi sanırım 3 gece 4 gündüz fiyatına o kadar demişler nişanlıma
birde demişler erkenden rezervasyon yaptırın yerimiz az kaldı filan

Ayy internetten yorumları okuyorum tekrar, hiç iyi yorum yazan biri yok ya..
Sah inn içinde iyi yorum çok çok az..
Bera Otel içinde aynı şekilde..
Ya bu muhafazakar otellerde hiç iyi olanı yok mu?O kadar parayı boşuna alıyorlar demekki :(

Sonra bi ara Fas'a gidelim dedik.Oraları her zaman çok ilgimi çekmiştir ama Haziran ayında aşırı sıcak oluyormuş, vazgeçtik..

Peki yutdışı olarak siz nerelere gitmeyü düşünürdünüz imkan olsa arkadaşlar?
Türkiyede bi Caprice bi Sah inn Paradise var galiba tavsiye edilen..

dubai ye gitmek isterdim..bera alanya ya gidicem inşallah :lepi: canım olumlu yorumlar var internetten sitesini inceleyebilirsin capriseden de çok memnun kaldım olumsuz hiçbişey söyleyemicem fiyatları yüksek deil bence hakkını veriyolara.s

hosbulduk guzum, bilmemki bizim burda havalar süper geziomu yoksa herkes sempatiksalakcinni :jeyyar: tabi herkesin sevgülüsü var gezer :çok üzgünüm: bizim yoh :çok üzgünüm:

canıma kurban olurum ya olumunekankayizsmile gel gezelim sende bende yalnızımsenağlama

Back