- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.481
cimcimecim sen sözlendin yolu yarıladın ne mutlu ALLAH bizede nasip etsin
Bide uzun bir nişanlılık dönemi evet ama inanın zaman çok hızlı geçiyor..Nişanlanalı yaklaşık 1 yıl oldu ama inanın sanki geçen ay nişanlanmışım gibi geliyor..Oysa düğünüme 3 ay kaldı Allahın izniyle :)
Bu arada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar..
Gerçekmi yaa, benim söz 9 ocakta oldu aradan 2-3 ay geçmiş gibi hissediyorum. Uzakta oluncada zor oluyor, birbirimizi anlamakta zorlanıyoruz...
Amin, Allah sonuna kadar devam etmesini nasip etsin...
Ben İstanbul o Edirne Keşan'da şuan asker, ama haftasonları tatil olduğu için yanıma gelebiliyo bu akşam gelecek :))
Ama askerliği bitince Van'a dönecek çünkü orada çalışıyor işte o zaman daha az görüşücez, o nedenle düğünün hemen olmasını istiyor, tek yaşamak istemiyorum diyor...
Amin, Allah sonuna kadar devam etmesini nasip etsin...
Ben İstanbul o Edirne Keşan'da şuan asker, ama haftasonları tatil olduğu için yanıma gelebiliyo bu akşam gelecek :))
Ama askerliği bitince Van'a dönecek çünkü orada çalışıyor işte o zaman daha az görüşücez, o nedenle düğünün hemen olmasını istiyor, tek yaşamak istemiyorum diyor...
Ya kızlar bu arada yeni bir konu açtım, tesettürlü arkadaşlar balayınızda nereye gitmek istiyorsunuz diye..O konuya bi bakıp fikirlerinizi paylaşır mısınız lütfen..Ya da buradan paylaşın ama paylaşın lütfen..Çünkü biz bu konuda kısır kaldık nişanlımla, karar veremiyoruz..
Balayı mııı büyük bir ihtimalle tadamayacağım ama çok istediğim bir şey..mafoldumben
Şu anda şanslısın o zaman canım Keşan yakın istanbula..Ama Vana gidince zor olur, siz en iyisi hemencik evlenin kaydirigubbakcemile3 Nişanlım Ağrıda askerlik yapmıştı, operasyonlara filan katıldı aman aman ne sancılı bir dönemdi, çok yıprandık ama mesafeden dolayı değil, askerlik yaptığı ortam çok kötüydü ve çatışmalar vardı.Korkudan saçlarım beyazladı resmen..
Balayı mııı büyük bir ihtimalle tadamayacağım ama çok istediğim bir şey..mafoldumben
Ya kızlar bu arada yeni bir konu açtım, tesettürlü arkadaşlar balayınızda nereye gitmek istiyorsunuz diye..O konuya bi bakıp fikirlerinizi paylaşır mısınız lütfen..Ya da buradan paylaşın ama paylaşın lütfen..Çünkü biz bu konuda kısır kaldık nişanlımla, karar veremiyoruz..
hoşgeldin aramıza
ben aslında balayına gidebilseydik caprice palace yi istiyordum
ama gidemicez çook büyük bir ihtimal :sinifsinif:
hayırlısı olsun
şampuan deşifre ettin beni ve çekip gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?