Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

cimcimecim sen sözlendin yolu yarıladın ne mutlu ALLAH bizede nasip etsin

kız ne yarılaması daha nişan ve düğün var :))
Aslında en önemli kısmı tamamladık diyelim, dengimizi bulduk inşallah 20-30 yılsonrada nasip olur aynı şeyleri söylerim. ıyiki bulmuşum derim...

Gerçekmi yaa, benim söz 9 ocakta oldu aradan 2-3 ay geçmiş gibi hissediyorum. Uzakta oluncada zor oluyor, birbirimizi anlamakta zorlanıyoruz...

Gerçekmi yaa, benim söz 9 ocakta oldu aradan 2-3 ay geçmiş gibi hissediyorum. Uzakta oluncada zor oluyor, birbirimizi anlamakta zorlanıyoruz...

Evet canım..ılk 1-2 ay amaan zaman geçmiyor ne zaman evlenicem dersin ama sonra heyyy zaman dur sana yetişemiyorum demeye başlarsın kaydirigubbakcemile3 Hayırlı olsun bu arada, Allah tamamına erdirsin..

Uzakta olmak zor tabii..Nerelerdesiniz ne sıklıkta görüşüyorsunuz acaba?Bizda haftada 1 görüşüyoruz, o zaman da hep biryerlere koşturup evimizin eksiklerini tamamlıyoruz :) Bizde çok yakın değiliz ama sorun yaşamadık şimdiye kadar..

Amin, Allah sonuna kadar devam etmesini nasip etsin...
Ben ıstanbul o Edirne Keşan'da şuan asker, ama haftasonları tatil olduğu için yanıma gelebiliyo bu akşam gelecek :))
Ama askerliği bitince Van'a dönecek çünkü orada çalışıyor işte o zaman daha az görüşücez, o nedenle düğünün hemen olmasını istiyor, tek yaşamak istemiyorum diyor...

Allah kavuştursun tez zamanda

Ya kızlar bu arada yeni bir konu açtım, tesettürlü arkadaşlar balayınızda nereye gitmek istiyorsunuz diye..O konuya bi bakıp fikirlerinizi paylaşır mısınız lütfen..Ya da buradan paylaşın ama paylaşın lütfen..Çünkü biz bu konuda kısır kaldık nişanlımla, karar veremiyoruz..

yeniden selam kızlar
Phenomen maşallah öyle bi anlatıyon ki yıllarca nişanlı kalasım bile geldi kaydirigubbakcemile3 ama çok da uzun değilmiş seninki iyiymiş bence rahatça halledilir her şey.sen ingilizce öğretmeni miydin canım?aklımda öyle kalmış.

Şu anda şanslısın o zaman canım Keşan yakın istanbula..Ama Vana gidince zor olur, siz en iyisi hemencik evlenin kaydirigubbakcemile3 Nişanlım Ağrıda askerlik yapmıştı, operasyonlara filan katıldı aman aman ne sancılı bir dönemdi, çok yıprandık ama mesafeden dolayı değil, askerlik yaptığı ortam çok kötüydü ve çatışmalar vardı.Korkudan saçlarım beyazladı resmen..

Balayı mııı büyük bir ihtimalle tadamayacağım ama çok istediğim bir şey..mafoldumben

kızlarlada geçende gkonuştuk capris otel didimde

Bizim askerlikte Van'a gidince başlayacak :))
Şimdi çok rahat memur gibi, akşamları msn'de görüebiliyoruz, haftasonları gelebiliyo, oyy çok özledim aşkımı şimdi
opuyorumnanaktan

Balayı mııı büyük bir ihtimalle tadamayacağım ama çok istediğim bir şey..mafoldumben

ya ben neden istemiyorum balayını yaa
sempatiksalakcinni
Ben zaten hiç bilmediğim bir yere giderek balayını yapmış olucam

hoşgeldin aramıza
ben aslında balayına gidebilseydik caprice palace yi istiyordum
ama gidemicez çook büyük bir ihtimal :sinifsinif:
hayırlısı olsun

şampuan deşifre ettin beni ve çekip gittin

cnm neden böyle düşünüyorsun bekledim bekledim resimleri göremedim
benim bağlantımda mı sorun vardı onuda bilmiyom
bebeğim uyuyuncada daha fazla beklemek istemedim hemen yanlış anlama lütfen boshayallersmile

ki ben burda kimseyi deşifre etmedim beni bilen bilir :umursamaz:

Arkadaşlar daha önce konuşulmuşsa ve ben tekrarladıysam kusura bakmayın, ben geçmişi okumadım
Caprice den kimse memnun kalmıyor artık, kaliteyi çok düşürmüş.Giden arkadaşlarım var hiç tavsiye etmediler bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…