Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

canııııımmm Allah razı olsun bitanem rabbim seninde gönlünde her ne dilek varsa kabul eylesin duaları kabul olan kullarından eylesin Allahım

Allah hepimizin dualarını kabul eylesin arkadaşlar:Saruboceq:
AMİN ablacımopuyorumnanaktan:Saruboceq:
biriciğimmm yavrum benide unutmamışsın çok duygulandım:sinifsinif: ALLAH tüm dularımızı kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh....

para isteyene para,
eş isteyene eş,
evlat isteyene evlat,
sağlık isteyene sağlık,
huzur isteyene huzur,
kimin neyi nesi eksikse onu verir İNŞALLLAHHHHH
opuyorumnanaktanAMİN:Saruboceq:
sonuçtabiriciğin listesiymiş olmamamız doğal ama ben olsaydım eklerdim senide biricik :dilcikar:
kız şeker bu aralar nete girmediğin için aklıma gelmedin yoksam eklerdimkaydirigubbakcemile
biriciğim saol bebğim beni unutmadığın için buarada maşallah ya nişanlık gelinlik alyans bide koca bul ya tam olsun bence acele etmeyin ama bu erkekler çok hain nekadar geç okadar iyi dertsiz başa dert bulmaya gerek yok illede sıkıntı istiyosan başka bi dert ara daha zararsızından:oklava: hain küçük beyin erkeklerrrr
seviyorum seniyerimseniben
safişin gözü kör olmasın emi haburda sövemiom yani ortam müsait olsa.......................

:mymeka:

Son düzenleme:
Hoşbulduk arkadaşlar :)
Biz 14 Martta söz-nişan birarada yaptık..Yani neredeyse 1 yıl oldu..Düğünüm de 5 Haziranda..15 ay filan nişanlı kalmış olacağım bu durumda..

hayırlı olsun canım...
Hazırlıklar nasıl gidiyor, ya uzun nişanlılık dönemini uzatmanın sıkıntı olacağını düşünüyorum hep bu düşünceden alıkoyamıyorum kendimi :((
Anneme kalsa seneye nisan gibi yada yazın olacak benim düğünüm, ama sözlüm kasım-aralık gibi yapalım diyor...

Hoşbulduk arkadaşlar :)
Biz 14 Martta söz-nişan birarada yaptık..Yani neredeyse 1 yıl oldu..Düğünüm de 5 Haziranda..15 ay filan nişanlı kalmış olacağım bu durumda..
seninki gene iyiymiş ben 5 sene nişanlı kalanlarıda gördüm:roflol: :roflol: :roflol:
maşALLAH sana bu satte kahvaltımı yaptın tembel kız bi görücü gelse daha kzı uyuyo:oklava:

kız dün gece geç yattım napam kur'an okudum dua flan derkeeen iki buçuk üçe geliyodusempatiksalakcinni

Back