- Konu Sahibi MissBiricik
- #2.441
biriciğim nasılsın ne yapıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİN ablacımopuyorumnanaktan:Saruboceq:canııııımmm Allah razı olsun bitanem rabbim seninde gönlünde her ne dilek varsa kabul eylesin duaları kabul olan kullarından eylesin Allahım
Allah hepimizin dualarını kabul eylesin arkadaşlar:Saruboceq:
opuyorumnanaktanAMİN:Saruboceq:biriciğimmm yavrum benide unutmamışsın çok duygulandım:sinifsinif: ALLAH tüm dularımızı kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh....
para isteyene para,
eş isteyene eş,
evlat isteyene evlat,
sağlık isteyene sağlık,
huzur isteyene huzur,
kimin neyi nesi eksikse onu verir İNŞALLLAHHHHH
kız şeker bu aralar nete girmediğin için aklıma gelmedin yoksam eklerdimkaydirigubbakcemilesonuçtabiriciğin listesiymiş olmamamız doğal ama ben olsaydım eklerdim senide biricik :dilcikar:
seviyorum seniyerimsenibenbiriciğim saol bebğim beni unutmadığın için buarada maşallah ya nişanlık gelinlik alyans bide koca bul ya tam olsun bence acele etmeyin ama bu erkekler çok hain nekadar geç okadar iyi dertsiz başa dert bulmaya gerek yok illede sıkıntı istiyosan başka bi dert ara daha zararsızındanklava: hain küçük beyin erkeklerrrr
safişin gözü kör olmasın emi haburda sövemiom yani ortam müsait olsa.......................
iyidir kristalim kahvaltı yapıp anca geldimsempatiksalakcinnibiriciğim nasılsın ne yapıyosun
Merhaba arkadaşlar,
Bende türbanlı gelinlerdenim. 5 Haziranda düğünüm var inşaallah..Benide aranıza alınız :)
Merhaba arkadaşlar,
Bende türbanlı gelinlerdenim. 5 Haziranda düğünüm var inşaallah..Benide aranıza alınız :)
maşALLAH sana bu saate kahvaltımı yaptın tembel kız bi görücü gelse daha kzı uyuyoiyidir kristalim kahvaltı yapıp anca geldimsempatiksalakcinni
sen napıyosun nasılsın cnm
hoşgeldin phenomen, ayy ne güzel yaa :))
Banada düğünümü görmek nasip olacakmı acaba...
Phenomen söz-düğün-nişan arası ne kadar sürdü??
seninki gene iyiymiş ben 5 sene nişanlı kalanlarıda gördüm:roflol: :roflol: :roflol:Hoşbulduk arkadaşlar :)
Biz 14 Martta söz-nişan birarada yaptık..Yani neredeyse 1 yıl oldu..Düğünüm de 5 Haziranda..15 ay filan nişanlı kalmış olacağım bu durumda..
maşALLAH sana bu satte kahvaltımı yaptın tembel kız bi görücü gelse daha kzı uyuyoklava:
biriccikk evde olup rahat uyumanın tadını iyi çıkar kıss :))
Çocuğun olunca yatamazsın valla:)
seninki gene iyiymiş ben 5 sene nişanlı kalanlarıda gördüm:roflol: :roflol: :roflol:
kız dün gece geç yattım napam kur'an okudum dua flan derkeeen iki buçuk üçe geliyodusempatiksalakcinni
biricik kaçma gel bir şey yapmayacam
bende uykucuyum, bu kadar yıldır erken kalkıyorum hala alışamadım valla
ALLAH kabul etsin bu kardeşinede dua ettin inş
:roflol: :roflol: :roflol:burda ettim ya kız ama gece unuttum valla kendimde başkasına etmedim:roflol: :roflol: :roflol: