Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

oooh ellerine sağlık teşekkür ettim kaydettim cnm

kız ne var yaşın da benim yengem 30 da doğudu

ne bileyim canım ya hani ben 30umda anne olmayı istemiyorum
çocuğumla aramda ne kadar yaş farkı az o kadar iyi olacak gibi sanki zemuszemus

aynen canim hayirlisi Şeniz

olumunekankayizsmile

ay canım benimkide öyle bi evin tek çocuğu :gitme:
kaynanam şimdiden diyor evlenin hemen torun sevecem ben
siz dert etmeyin ben alır gelirim eve bakarım ne bezler mamalar var demiyor mu alsanaalsanasmile sinirden köpürüyorum (kaynanamgil ordu da biz istanbulda olucaz nasipse de)
ama Allahtan nişanlım cevabını veriyorda rahat nefes alıyorum, yoksa sinirimden ölürüm

benim hicbirşeyim yok ya bi anda karar verdim
acılırım diye cok korkyorum kapalılık cok zor olucakmış gibi geliyo

yok ya kızım banada dediler sen açılırsın inanmadı millet kapandığıma karar verdikten sonra gerisi kolay negerek var günaha girmye sen he de bu işe ben sana neler öğretcemopuyorumnanaktan

yok ya kızım banada dediler sen açılırsın inanmadı millet kapandığıma karar verdikten sonra gerisi kolay negerek var günaha girmye sen he de bu işe ben sana neler öğretcemopuyorumnanaktan

1 aya kapancam zaten canım ama hic kıyafetim eşarbım hazırlığım yokbilmiyorumkismile
banada herkes acılırsın dio

1 aya kapancam zaten canım ama hic kıyafetim eşarbım hazırlığım yokbilmiyorumkismile

konuşma len de geç millete ne sen kendine güven kızım gerisi faso fiso nevarmış ya negüzel bi karar alıosun parazitleri dikkate alma

beraber mi oturuyosunuz?genelde aienin tek erkek evladı varsa zor oluyo diyolar sen böyle bir zorluk çektin mi:uhm:

yok canım ayırıyız. ne kadar iyi olsak da öyle bi hata yapmam fazla muhabbet tez ayrılık getirir mazallah :)

evet önceleri kaynanam oğlunun evlendiği fikrine alışıncaya kadar nerdeyse gelip aramıza yatcaktı. her gün arardı özellikle geceleri :)) paşam nasılsın aç mısın açıkta mısın napıosun diye. ben de bi gün dayanamadım artık dedim. yahu koca adam niye aç olsun açıkta kalsın. hem ben kaya kovuğundan mı çıktım canım ala ala bi gün bnm anam arayıp kızım ne haldesin kocan sana bakabiliyo mu diye aradı mı dedim. eşim de tavrını koydu bn gayet iyiym anne eşim bana çok iyi bakıyo dedi zamanla sustu.

çünkü eşim ezdirmiyo saolsun baktı kaynanam pabuç pahalı bu gidişle oğlunu kaybetcek karışmıyo bize. gidersek gidiyoruz yani. bugün de bildiğiniz gibi kuran vardı kaynanam da dün akşam kontrol eder gibi aradı gelcen mi diye inadına gitmedim aramasaydı gidiyodum aradı gıcık oldum. öyle yani. ben biraz rahat şımarık büyüdüm ondan heralde .istemediğim bişiyi kimse yaptıramaz bana.

normalde çok açık giyinen biri misin cnm o yüzden mi zor olacak diyorsun
kapanmadan önce kıyafetlerini yavaş yavaş düzeltmeye başla fazla zorluk çekmezsin
ben de mesela önceden açık giyinirdim ama şimdi bol giyinirim tunik giyerim o yüzden zorlanmam tek eksiğim eşarbım çünkü

sultan resim koysun diyenler:ecrin_bebek:boshayallersmile:umursamaz::umursamaz:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilezemuszemuskaydirigubbakcemile5:hulya:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile:gitmehaoldumsmile:lepi:CADIARZU

eveeet yoğun istek hadi sultan görelim nur cemalini

vaaaaaaaaaaaaaş geline bak alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aa canım sen milleti dinleme sakın
içinde ne varsa onu yaşa

ben kapalıyım 2 senelik hiiç pişman olmadım, Allah daim etsin inş
bi de ben kapanırım bile demiyordum
bi akşam işten çıktım, gittim eşarpçıya tek renk saten eşarplardan 7 tane aldım, 3 tane de tunik (hiç eteğim yoktu) ertesi gün işe gelirken kapalıydım, doğru dürüst eşarbımı kapatmayı bile bilmiyordum

şimdi eteğimde var birsürü eşarbım

millet bana da dedi aman 2 gün sonra açılırsın
dedim alakası yok
kimse zorlamadı beni ben kendi isteğimle kapandım, hem açıklığın neyine heves bilmiyorumkismile edeceğim ki dedim, herkesin ağzını da kapadım zemuszemus

sonra da şey dediler
evlenirken aç saçlarını ohaoldumsmile
aman ne münasebet niye açacakmışım dedim, ben kapalıyım kapalı olacak
açık olan açık yaptırsın diyorum bitiyor
millet seni kararsız görmesin yeter ki
hemen bastırmaya çalışıyorlar lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…