- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.061
canmm sen pırasalı börek tarifini mi bekliyorsunn
hemen söylim acemi usülü :)))
pırasaları doğradım haşladm biraz tuz attm suyunaa
onu süzdümm
soğanı kavurdm kekik kırmızı biber ve kara biber attm bi diş de sarımsak doğradm ben lezzet katar diye
sonra pırasayla birbirnie karştrdm yufkaya sardm piştii :))))
kız ne var yaşın da benim yengem 30 da doğudu
aynen canim hayirlisi Şeniz
saol tatlım. valla kaynanam evlendiğimiz ilk günden beri bebek bebek derdi. ben de daha var 5 seneden önce olmaz derdim. şimdi hamile olunca yere göğe koyamıyor saolsun. kayınpederim hakeza öyle. bişiy istesem hemen kızım der. bişiy yiyemesem torunuma bişy olursa bozuşuruz der falan. ilk torun olcak bide kocişim bi evin bi oğlu. kıymetli oluyoruz ister istemez.
ceylan91 canım yakışanı bilceksin bulcaksın ben yıllardır hazırlanıodum eşarp alıodum vs bunlar insanı acaip heveslendirio bide kendini tarzını oluşturmak lazım bana 20 yıllık kapalı gibisin falan demişlerdi hazırlığım tamdı int eşarp modelleri bağlama şekilleri araştırdım denedim falan tesettüre uygun kıyafetler aldım yavaş yavaş o açılardan hiç zorlanmadım zemuszemus
ayy canmm bi kaç kez yaznca sen görmedn sandm tarifi yazdm ama kusura bakmaa:kedi:
benim hicbirşeyim yok ya bi anda karar verdim
acılırım diye cok korkyorum kapalılık cok zor olucakmış gibi geliyo
ay olur mu estğ. canım
bilmiş bilmiş gibi oldum sandm canm ya utandm daha bi kez yaptm hemen tarif veren oldm :)
yok ya kızım banada dediler sen açılırsın inanmadı millet kapandığıma karar verdikten sonra gerisi kolay negerek var günaha girmye sen he de bu işe ben sana neler öğretcemopuyorumnanaktan
1 aya kapancam zaten canım ama hic kıyafetim eşarbım hazırlığım yokbilmiyorumkismile
banada herkes acılırsın dio
bilmiş bilmiş gibi oldum sandm canm ya utandm daha bi kez yaptm hemen tarif veren oldm :)
beraber mi oturuyosunuz?genelde aienin tek erkek evladı varsa zor oluyo diyolar sen böyle bir zorluk çektin mi:uhm:
benim hicbirşeyim yok ya bi anda karar verdim
acılırım diye cok korkyorum kapalılık cok zor olucakmış gibi geliyo
konuşma len de geç millete ne sen kendine güven kızım gerisi faso fiso nevarmış ya negüzel bi karar alıosun parazitleri dikkate alma
yok canım ayırıyız. ne kadar iyi olsak da öyle bi hata yapmam fazla muhabbet tez ayrılık getirir mazallah :)
evet önceleri kaynanam oğlunun evlendiği fikrine alışıncaya kadar nerdeyse gelip aramıza yatcaktı. her gün arardı özellikle geceleri :)) paşam nasılsın aç mısın açıkta mısın napıosun diye. ben de bi gün dayanamadım artık dedim. yahu koca adam niye aç olsun açıkta kalsın. hem ben kaya kovuğundan mı çıktım canım ala ala bi gün bnm anam arayıp kızım ne haldesin kocan sana bakabiliyo mu diye aradı mı dedim. eşim de tavrını koydu bn gayet iyiym anne eşim bana çok iyi bakıyo dedi zamanla sustu.
çünkü eşim ezdirmiyo saolsun baktı kaynanam pabuç pahalı bu gidişle oğlunu kaybetcek karışmıyo bize. gidersek gidiyoruz yani. bugün de bildiğiniz gibi kuran vardı kaynanam da dün akşam kontrol eder gibi aradı gelcen mi diye inadına gitmedim aramasaydı gidiyodum aradı gıcık oldum. öyle yani. ben biraz rahat şımarık büyüdüm ondan heralde .istemediğim bişiyi kimse yaptıramaz bana.
1 aya kapancam zaten canım ama hic kıyafetim eşarbım hazırlığım yokbilmiyorumkismile
banada herkes acılırsın dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?