• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
küsme kuzum gel buraya gel süprizzzzz olumunekankayizsmile

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

neden ayrımcılık yapıosun bak bende yengecim nekadar sevimliyimkötükedihüsosenağlama:delphin:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

neden ayrımcılık yapıosun bak bende yengecim nekadar sevimliyimkötükedihüsosenağlama:delphin:

boshayallersmile
sevimli yengecim gel gel hadi zemuszemus olumunekankayizsmile

ya bal demeyin buara ne görsem duysam canım çekio ya ben şimdiden böleysem nası bi hamile olcaktım geçen bi üyenin adı hamiş var sölemiyim gördüm aaay kriz geldi anam dedim nolur ara bul getir kaydirigubbakcemile

benim aşermelerim biraz azaldı ay 2 ay kocişim ne çekti. kayınpederim bile seferber oldu he.

bi ara ekşi çekiyodu deli gibi turşu yedim. zaten frambuazlı pasta manyağıyım her daim olsa yerim kaç gece saldım kocişimi sokaklara pasta bul bana diye. canım yeşil erik çekti kayınpederim sipariş verdi getirtti o zmaan hiç canım istemedi yemedim falan. baya uğraştırdım milleti. geçen gün de üzüm gördük avm de kg bilmem kaç para aldırdım adama daha 2-3 tane yedim yemedim gittiğmiz misafirlikte unuttuk.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayır olsun rüyan Sultan
rüya genelde kişiye göre yorumlanır
ben ne zaman bebeklerimin olduğunu görsem parasal yönden sıkıntıya düşüyorum bilmiyorumkismile sende takip et bu yönleri o zaman kendi kendine yorumlayabilirsin

hem sen ne evce kaldın a bacım daha 22 yaşındaymışsın, ben 25 yaşındayım evlendiğimde 26 olucam inş ve daha hemen çocuk düşünmüyoruz bile bilmiyorumkismile ben aslında her zaman çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemezdim ama kısmet değilmiş napalım :sinifsinif:

bende öle istiodum canim ya genc anne olmak istiyodum ama diyodumki evlendikten 2 sene sonra yaparim, 2 sene önce gezerim rahat rahat felan ama. okadar bekliyemem artik ya fisfisfis
aman bacim sende evlenmek icin iyi yastasin hem bak seneye evleniyomussun ne güzel iste :çok üzgünüm: bizde bi aday bile yoooooooooook :çok üzgünüm: aynen dedigin gibi kismet canimmm :1hug:

yavrum gıdıkla beni hoptek hoptek dıt dırı dıt dıt alsana opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hele $o sapigaaaaaaaaaaaaaaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

benim aşermelerim biraz azaldı ay 2 ay kocişim ne çekti. kayınpederim bile seferber oldu he.

bi ara ekşi çekiyodu deli gibi turşu yedim. zaten frambuazlı pasta manyağıyım her daim olsa yerim kaç gece saldım kocişimi sokaklara pasta bul bana diye. canım yeşil erik çekti kayınpederim sipariş verdi getirtti o zmaan hiç canım istemedi yemedim falan. baya uğraştırdım milleti. geçen gün de üzüm gördük avm de kg bilmem kaç para aldırdım adama daha 2-3 tane yedim yemedim gittiğmiz misafirlikte unuttuk.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay canım seninkiler iyi yardımcı olmuş inşAllah bizimkilerde öyle olusun:Saruboceq:

bende öle istiodum canim ya genc anne olmak istiyodum ama diyodumki evlendikten 2 sene sonra yaparim, 2 sene önce gezerim rahat rahat felan ama. okadar bekliyemem artik ya fisfisfis
aman bacim sende evlenmek icin iyi yastasin hem bak seneye evleniyomussun ne güzel iste :çok üzgünüm: bizde bi aday bile yoooooooooook :çok üzgünüm: aynen dedigin gibi kismet canimmm :1hug:

hele $o sapigaaaaaaaaaaaaaaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

git kızım git senin notunu verdim çık hayatımdan listeden sildim evde kal kötükedihüso bu topikte hiç tartışma yaşanmıo maşallah ya hadi sultan kötükedihüso dıkşııınnn:tomato:

canım anneni ikna edersin inşallah bende senin gibiydim eşarp bakıp alıp duruodum yıllardır krndimi hazırladım derken ule bi zorlandım daha henüz alışamadım karar verdiğin zaman sana bu işin püf noktalarını anlatırım taze türbanlı olarakŞeniz

bana anlatsana püf noktalarınıkaydirigubbakcemile2

Back