- Konu Sahibi MissBiricik
- #2.081
yok canım ayırıyız. ne kadar iyi olsak da öyle bi hata yapmam fazla muhabbet tez ayrılık getirir mazallah :)
evet önceleri kaynanam oğlunun evlendiği fikrine alışıncaya kadar nerdeyse gelip aramıza yatcaktı. her gün arardı özellikle geceleri :)) paşam nasılsın aç mısın açıkta mısın napıosun diye. ben de bi gün dayanamadım artık dedim. yahu koca adam niye aç olsun açıkta kalsın. hem ben kaya kovuğundan mı çıktım canım ala ala bi gün bnm anam arayıp kızım ne haldesin kocan sana bakabiliyo mu diye aradı mı dedim. eşim de tavrını koydu bn gayet iyiym anne eşim bana çok iyi bakıyo dedi zamanla sustu.
çünkü eşim ezdirmiyo saolsun baktı kaynanam pabuç pahalı bu gidişle oğlunu kaybetcek karışmıyo bize. gidersek gidiyoruz yani. bugün de bildiğiniz gibi kuran vardı kaynanam da dün akşam kontrol eder gibi aradı gelcen mi diye inadına gitmedim aramasaydı gidiyodum aradı gıcık oldum. öyle yani. ben biraz rahat şımarık büyüdüm ondan heralde .istemediğim bişiyi kimse yaptıramaz bana.
eşininde senin bukanuda senin yanında olması iyi haklısın banada benim yapacağim bir işi biri söylese konturol edse yapamam o işi bırakır giderim