Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

:ecrin_bebek: ooo kötü olmuştur görümcen, ama insan lafı söylerken duyacağını da düşünmeli boshayallersmile
benim kaynanamında içinde kötülüğü yok ama bu tip patavatsız lafları çok canım
insan bir iki derken sonraları sığdıramaz oluyor
sende görümce varmış yine, bizde o da yok :gitme: tek çocuk teek :gitme:

o da anladı ama çok üstüme geldiğini normalde öyle bişi demiycemi çok iyi bilir.

bi de ozaman ben bebek istediğim halde kistim vardı olmuyodu bebeğim çok takmıştım kafaya acısını ondan çıkarmış oldum istemeden.

görümcenin yaşıt olması bazen çok iyi bazen çok kötü oluyor. ikimizi karşılaştıran mı dersin. yarıştıran mı dersin. allahtan o da olgun biri elalemi takmayız. dayanışma vardır aramızda.

o olay ilk ve tekti yani.

o da anladı ama çok üstüme geldiğini normalde öyle bişi demiycemi çok iyi bilir.

bi de ozaman ben bebek istediğim halde kistim vardı olmuyodu bebeğim çok takmıştım kafaya acısını ondan çıkarmış oldum istemeden.

görümcenin yaşıt olması bazen çok iyi bazen çok kötü oluyor. ikimizi karşılaştıran mı dersin. yarıştıran mı dersin. allahtan o da olgun biri elalemi takmayız. dayanışma vardır aramızda.

senin gibi yengesi var öpsünde başına koysun oda pek tatlı bişe gibi duruo allah muhabbetinizi arttırsın a.s

benim de 3 tane görümcecim var hepsi senin gibi olursa yandım ki ne yandım:mymeka::roflol:

yah napalım gül gibi uşağmızı verioruz gelinlik kolaymı dermişim herkesten bi oklava yok ya benimle anlaşamayan insann düşenemiorum bile ablalık yapcam gelinciklere çocuklarımı üzmediklri sürece :oklava:

aah ah hangi birini kolluyum bilmemki 3 dene var başımda zamane kızları çok fena uşacuklarımın ajan gbi peşindeim

kız haklısın bi yandan da benden küçük kuzenim var kız her bize geldiğinde farklı birini anlatıyor erkek bolluğu var galibalaelaelaelaelae

kız haklısın bi yandan da benden küçük kuzenim var kız her bize geldiğinde farklı birini anlatıyor erkek bolluğu var galibalaelaelaelaelae

oooy ben haytta aaaayyy katil olurum ya benm de kuzen kızkardeşim fln var hayatta anlatamazlar dayak yani direk:oklava:

neyse bundan sonra olmaz artık sanırımolumunekankayizsmile

senin gibi yengesi var öpsünde başına koysun oda pek tatlı bişe gibi duruo allah muhabbetinizi arttırsın a.s

tatlıdır kız senden tatlı olmasın..
taa ortaokuldan tanışıyormuşuz meğer görümcemle biliyor musun?
aynı arkadaş ortamındaydık yıllar geçti ben evlendim. bi gün bi baktık bi fotoda aynı karedeyiz. nasıl yaa sen o musun falan olmuştuk. eşimlede aynı ortaokulda okumuşum haberim yok. yıllar sonra mukadderat işte :asigim::asigim:

kız yapma beaa fenasın haa ver gazı ver gazı:içelim:kötükedihüso

ben öyle cadaloz bişiy diilimdir üzülürüm o lafları diyince keşke demek zorunda bırakmasalarmafoldumben

ya bende kolay kolay kimnsye bişe diyemem de insanı çileden çıkarıolar en iisini yapıosun ezilmektense herkes haddini bilsin cnm ya zaten sıkıntılı bi dönemdeymişsin bide iğnelemiş gibi olmuş bebek falan ooooh ağzına sağlık valla

bnm görümcem de bebek manyağıdır içinde kötülük yok bilirim ama evlendiğimziden beri kaynanamdan beter yeğen istiyorum hadi bebek doğur derdi bi gün yine dedi dayanamadım artık dedim yaşıtız en azından ben evliyim. sen sev diye ben çocuk mu doğurcam çok çocuk istiyosan evlen de sen doğur.[/QUOTE]

anammm geline bak :))

kız tbsf ne dicektin, kızmam ben öle herşeye

tatlıdır kız senden tatlı olmasın..
taa ortaokuldan tanışıyormuşuz meğer görümcemle biliyor musun?
aynı arkadaş ortamındaydık yıllar geçti ben evlendim. bi gün bi baktık bi fotoda aynı karedeyiz. nasıl yaa sen o musun falan olmuştuk. eşimlede aynı ortaokulda okumuşum haberim yok. yıllar sonra mukadderat işte :asigim::asigim:

inanmıoruuummm şok olmuşsunuzdur :roflol:aman ya görümce kaynana muhabbeti zor

bnm görümcem de bebek manyağıdır içinde kötülük yok bilirim ama evlendiğimziden beri kaynanamdan beter yeğen istiyorum hadi bebek doğur derdi bi gün yine dedi dayanamadım artık dedim yaşıtız en azından ben evliyim. sen sev diye ben çocuk mu doğurcam çok çocuk istiyosan evlen de sen doğur.

anammm geline bak :))

kız tbsf ne dicektin, kızmam ben öle herşeye[/QUOTE]

yaş muhabbetinin üstüneeee

cimcime teyze demiştim:icecream:

hee :))
de anacım de yakında teyzede olcem zaten :))
1 hafta önceden olmanın bi zararı yok, neyseki alacak adamı buldum, en azından umudum var yani :))

Back