• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

geldim bak hiç kincimiyim :sm_cool::roflol:

değilmişsin :kedi: canım
tamam öpüştük barıştık :1hug:

bende öle istiodum canim ya genc anne olmak istiyodum ama diyodumki evlendikten 2 sene sonra yaparim, 2 sene önce gezerim rahat rahat felan ama. okadar bekliyemem artik ya fisfisfis
aman bacim sende evlenmek icin iyi yastasin hem bak seneye evleniyomussun ne güzel iste :çok üzgünüm: bizde bi aday bile yoooooooooook :çok üzgünüm: aynen dedigin gibi kismet canimmm :1hug:

yok bu yaşla 2 sene bekleyemeyeceğim artık kaydirigubbakcemile3
hakkımızda hayırlısı

git kızım git senin notunu verdim çık hayatımdan listeden sildim evde kal kötükedihüso bu topikte hiç tartışma yaşanmıo maşallah ya hadi sultan kötükedihüso dıkşııınnn:tomato:

:mymeka: :mymeka: :mymeka:

değilmişsin :kedi: canım
tamam öpüştük barıştık :1hug:

yok bu yaşla 2 sene bekleyemeyeceğim artık kaydirigubbakcemile3
hakkımızda hayırlısı

aynen canim hayirlisi Şeniz

maşallah maşallah e sitarem gibi gelin buldular koşuşsunlaropuyorumnanaktan

saol tatlım. valla kaynanam evlendiğimiz ilk günden beri bebek bebek derdi. ben de daha var 5 seneden önce olmaz derdim. şimdi hamile olunca yere göğe koyamıyor saolsun. kayınpederim hakeza öyle. bişiy istesem hemen kızım der. bişiy yiyemesem torunuma bişy olursa bozuşuruz der falan. ilk torun olcak bide kocişim bi evin bi oğlu. kıymetli oluyoruz ister istemez.:emir_bebek:

ceylan91 canım yakışanı bilceksin bulcaksın ben yıllardır hazırlanıodum eşarp alıodum vs bunlar insanı acaip heveslendirio bide kendini tarzını oluşturmak lazım bana 20 yıllık kapalı gibisin falan demişlerdi hazırlığım tamdı int eşarp modelleri bağlama şekilleri araştırdım denedim falan tesettüre uygun kıyafetler aldım yavaş yavaş o açılardan hiç zorlanmadım zemuszemus

saol tatlım. valla kaynanam evlendiğimiz ilk günden beri bebek bebek derdi. ben de daha var 5 seneden önce olmaz derdim. şimdi hamile olunca yere göğe koyamıyor saolsun. kayınpederim hakeza öyle. bişiy istesem hemen kızım der. bişiy yiyemesem torunuma bişy olursa bozuşuruz der falan. ilk torun olcak bide kocişim bi evin bi oğlu. kıymetli oluyoruz ister istemez.:emir_bebek:

beraber mi oturuyosunuz?genelde aienin tek erkek evladı varsa zor oluyo diyolar sen böyle bir zorluk çektin mi:uhm:

canmm sen pırasalı börek tarifini mi bekliyorsunn
hemen söylim acemi usülü :)))
pırasaları doğradım haşladm biraz tuz attm suyunaa
onu süzdümm
soğanı kavurdm kekik kırmızı biber ve kara biber attm bi diş de sarımsak doğradm ben lezzet katar diye
sonra pırasayla birbirnie karştrdm yufkaya sardm piştii :))))

Back