- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.041
ay canım seninkiler iyi yardımcı olmuş inşAllah bizimkilerde öyle olusun:Saruboceq:
cok sukur cnmm bende iyimm bu arada canlar mevlid kandiliniz mubarek olsunn
cok sukur cnmm bende iyimm bu arada canlar mevlid kandiliniz mubarek olsunn
geldim bak hiç kincimiyim :sm_cool::roflol:
bende öle istiodum canim ya genc anne olmak istiyodum ama diyodumki evlendikten 2 sene sonra yaparim, 2 sene önce gezerim rahat rahat felan ama. okadar bekliyemem artik ya fisfisfis
aman bacim sende evlenmek icin iyi yastasin hem bak seneye evleniyomussun ne güzel iste :çok üzgünüm: bizde bi aday bile yoooooooooook :çok üzgünüm: aynen dedigin gibi kismet canimmm :1hug:
bende sabah göremeyince bugün gitti heralde dedim okula. burdada güneşli çok güzel
tarfi mi istiyorsun canım
değilmişsin :kedi: canım
tamam öpüştük barıştık :1hug:
yok bu yaşla 2 sene bekleyemeyeceğim artık kaydirigubbakcemile3
hakkımızda hayırlısı
ayy negüzel geliorum oraya hemenopuyorumnanaktan
git kızım git senin notunu verdim çık hayatımdan listeden sildim evde kal kötükedihüso bu topikte hiç tartışma yaşanmıo maşallah ya hadi sultan kötükedihüso dıkşııınnn:tomato:
değilmişsin :kedi: canım
tamam öpüştük barıştık :1hug:
yok bu yaşla 2 sene bekleyemeyeceğim artık kaydirigubbakcemile3
hakkımızda hayırlısı
maşallah maşallah e sitarem gibi gelin buldular koşuşsunlaropuyorumnanaktan
evet btnm zahmet olmazsa
saol tatlım. valla kaynanam evlendiğimiz ilk günden beri bebek bebek derdi. ben de daha var 5 seneden önce olmaz derdim. şimdi hamile olunca yere göğe koyamıyor saolsun. kayınpederim hakeza öyle. bişiy istesem hemen kızım der. bişiy yiyemesem torunuma bişy olursa bozuşuruz der falan. ilk torun olcak bide kocişim bi evin bi oğlu. kıymetli oluyoruz ister istemez.
tbsf sen ne ara ders calısıyon kuzumaklinialirimsmile
:mymeka: :mymeka: :mymeka:
aynen canim hayirlisi Şeniz
canım pırasaları doğruyorsun haşlıyorsun az suyunu süzüyorsun bir yerde soğanları kavuruyorsun içine baharat tuz falan koyuyorsun pırasa va soğanı karışrıtıyorsun yufkanın arasına koyuyosun
canım pırasaları doğruyorsun haşlıyorsun az suyunu süzüyorsun bir yerde soğanları kavuruyorsun içine baharat tuz falan koyuyorsun pırasa va soğanı karışrıtıyorsun yufkanın arasına koyuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?