• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Ay tbsf alemsin valla :))
sitarecim akşam çıkınca hep arar, o zaman hatırlatırım, gerçi bazı detayları iyi düşünüyor ama benim kadar iyi düşünemiyor oduncuk, benim biraz yontmam lazım :))

aminnn tatlım ağzın bal yesin emi:1hug::1hug:

ya bal demeyin buara ne görsem duysam canım çekio ya ben şimdiden böleysem nası bi hamile olcaktım geçen bi üyenin adı hamiş var sölemiyim gördüm aaay kriz geldi anam dedim nolur ara bul getir kaydirigubbakcemile

benimde canım bişey istedimi yemeden duramam aradan 1 hafta geçse bile unutmam, yemeden rahatlayaymam yani..
Kocacım hamileliğimde yandı artık :)

yaaa aynen ya bide çatlayana kadar yerim bildiğin aşerme gibi ya aklıma geliyo birden allah krizzz yemeden rahatlamıorum ama hamilelikte tam tersi olur belki şimdiden gani gani yapıorum zemuszemus

ya bal demeyin buara ne görsem duysam canım çekio ya ben şimdiden böleysem nası bi hamile olcaktım geçen bi üyenin adı hamiş var sölemiyim gördüm aaay kriz geldi anam dedim nolur ara bul getir kaydirigubbakcemile

kız ne yoksa bilmediğimiz bişeymi var.. laf aramızda bende aynıyım yengem hamile idi o bişey istemezdi onun yerine ben her gördüğüme istiyorum hele cips reklamlarına dayanamıyorumcokacimcoook

kizlar herkese selammmmmmmmmmmmmmmm, herkesin kandili mübarek olsun, bütün dualarimiz hayirlisiyla kabul olsun insallah, günahlarimiz affedilsin

kizlar bu gece cok acayip bir rüya gördüm ya,
2 tane oglum varmis, birini yeni dogurmusum, ötekide daha kücük ama,
ama evli degilmi$im, sadece imam nikahliymisim, nisanliymisim galiba kafamçokkarıştı
diyomu$umki
"hic böyle hayal etmemistim dügünümü, dügünümü cocuklarimlami yapcam" diyip üzülüyormusum bi yandan.

sonrada kendimi mahkemede buluyorum, o cocuklarimin babasindan bosaniyormusum. ulen evli degilimki nasil bosaniyorum. kafamçokkarıştı

cok ilgincti hayirdir insallah
ama annelik duygusu cok farkliymis, bebeklerimi cok seviodum herkesten koruyordum :asigim:

:roflol::roflol: tmm canim zaten ben galiba evlenir evlenmez cocuk yapmam lazim, gec kaliyorum ya 22 yim ve hala koca adayi bile yoooooooooooooooook delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile4

hayır olsun rüyan Sultan
rüya genelde kişiye göre yorumlanır
ben ne zaman bebeklerimin olduğunu görsem parasal yönden sıkıntıya düşüyorum bilmiyorumkismile sende takip et bu yönleri o zaman kendi kendine yorumlayabilirsin

hem sen ne evce kaldın a bacım daha 22 yaşındaymışsın, ben 25 yaşındayım evlendiğimde 26 olucam inş ve daha hemen çocuk düşünmüyoruz bile bilmiyorumkismile ben aslında her zaman çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemezdim ama kısmet değilmiş napalım :sinifsinif:

kız ne yoksa bilmediğimiz bişeymi var.. laf aramızda bende aynıyım yengem hamile idi o bişey istemezdi onun yerine ben her gördüğüme istiyorum hele cips reklamlarına dayanamıyorumcokacimcoook

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: demek türümün son örneği deilmişim obur kız de getmirmirmirmir

hele $onaaa.. dünden razi aklinialirimsmile Şeniz

yavrum gıdıkla beni hoptek hoptek dıt dırı dıt dıt alsana opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

biri cipsmi dediiiicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden:sm_cool::teselli:kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Back