Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kızlar bişi sorcam ya ben 3 gundur cok halsızım mıdem de aşırı bozuk hastalanmama 10 gun var
hamıle olamam dımı

kızlar bişi sorcam ya ben 3 gundur cok halsızım mıdem de aşırı bozuk hastalanmama 10 gun var
hamıle olamam dımı

canım Allah gönlüne göre versin.bebek istiyorsan eğer inş hamilesindir.Ama bu belirtiler için biraz erken gibi..genelde adet geciktikten sonra bu belirtiler ortaya çıksada kişiye göre değişir tabi...

canım Allah gönlüne göre versin.bebek istiyorsan eğer inş hamilesindir.Ama bu belirtiler için biraz erken gibi..genelde adet geciktikten sonra bu belirtiler ortaya çıksada kişiye göre değişir tabi...

daha cok erken benım ıcın ama ınsan şüphelenıyo işte ne bılım

ben hazır yıyıcıyım canım bende ıstanbulda oturuyorum sen neresındesın cumartesı gunu arkadaslar ıle uskudar fetıh pasa korusund abulusucagız gel ıstersen sende

çok isterdım banada cok yakın ama cumartesi sınavım var ve o gun tatıle gıdıcem yola cıkıcam
davet ıcın cok tesekkur ederım bıdakıne ıns tanışırız

bana kılo deme kız son ıkı haftadır cok kılo aldım 38 gıyorum halada aynı ama gobus cıkdı delı oldum bıde can sımıdım olusdu denıze gırmeıorumya cansımıdım oldu

bende dumduz göbek falan yok bıraz şişmanlamak ıstıyorum cok yıyorum ama cok haraketlıyım
42 kıloyum ama boyum da kısa 155 bıraz daha şişmanlasam ıyı olcak senden alabılırım:)

bende dumduz göbek falan yok bıraz şişmanlamak ıstıyorum cok yıyorum ama cok haraketlıyım
42 kıloyum ama boyum da kısa 155 bıraz daha şişmanlasam ıyı olcak senden alabılırım:)

Yeni mi evlendin bilmiyorum ama boyum 1.70 49 kilo ile evlendim 10 aydır evliyim şimdi 53 kilo oldum. Evlenince gerçekten kilo alınıyormuş. Ben hep kilo almak isterdim zar zor 49 olmuştum şimdi almak istemiyorum. Nasılsa hamile kalınca alıcam belkide bir daha hiç veremicem :18:

evet yenı evlendım 2 ay olcak ıns ama kemıklerım sayılıyo
bıraz alsam dıyorum hamıle kalırsam da şişmanlamassam korkuyorum
gercekten cok yıyorum ama şişmanlayamıyorum 46 yı gecmekte ıstemem o zaman bodur şişman bişi olurum

canım bunye meselesı bıde ben nısanlandımda 55 kıloydum dugunde kosturmacada 48 kılo olmusum haberım yok gelınlıgımıde ozel dıktırmısdım bı gıydım yaka kısmı kayık yakaydı memıslerım gozukuor bakdım hemen duzeltıler hamıle kaldıgımda 49 ıdım yıne dogum yaptım 63 kılo ıle hamılelık boyunca aldım kılo 12 kılo dogumdan 1 hafta sonra yıne 49 kıloya dustum sımdıkde 50 olmusumdur kesın ama azda olsa gobus cıkdı gobusum yokdu normalde okadarda cok yemek yerım

hiç doktora gittin mi zayıflık için. Ben doktorlardan çıkmazdım metabolizmam azıcık hızlıymış ama tedavi edilmesi gereken cinsten değilmiş. Belki seninde öyledir. Gerçi ben birde az yiyordum.

hiç doktora gittin mi zayıflık için. Ben doktorlardan çıkmazdım metabolizmam azıcık hızlıymış ama tedavi edilmesi gereken cinsten değilmiş. Belki seninde öyledir. Gerçi ben birde az yiyordum.

evet gıttım benımde oyleymiş 1 sene once gıtmiştım vıtamın falanda almıştım ama suan bişey kullanmıyorum
ilaç kullanmamda yasak benım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…