- 10 Ocak 2009
- 667
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.601
benımde canım sıkılıyo bu hafta son ızne cıkıyorum ama gecmıyo şu ıkı gun:)
canım tatile nereye gidiyosun...
canım bunye meselesı bıde ben nısanlandımda 55 kıloydum dugunde kosturmacada 48 kılo olmusum haberım yok gelınlıgımıde ozel dıktırmısdım bı gıydım yaka kısmı kayık yakaydı memıslerım gozukuor bakdımhemen duzeltıler hamıle kaldıgımda 49 ıdım yıne dogum yaptım 63 kılo ıle hamılelık boyunca aldım kılo 12 kılo dogumdan 1 hafta sonra yıne 49 kıloya dustum sımdıkde 50 olmusumdur kesın ama azda olsa gobus cıkdı gobusum yokdu normalde okadarda cok yemek yerım
kızlar ben evlendiğimde 50 kiloydum. şu anda 57 kiloyum..2 yılda 7 kilo almışım..(bu arada boyumda 1.62)zayıflamak istiyorum ama olmuyo gece eve gidince yemek yiyorum,bir de tam bir çikolata delisiyim.
bende çikolata delisiyim dolapta sebzeden cok çikolata dolu azaldıkça koçişim dolduruyo
hatta bı gece bitmiş kalmamış gecenın bı yarısı kalktı çikolata almaya gıttı
bende çikolata delisiyim dolapta sebzeden cok çikolata dolu azaldıkça koçişim dolduruyo
senin ki senden fazla meraklı galiba çikolataya
ay nası canım çekti yaa
Bende abur cubur delisiyim. Özellikle cikolata ,cips...
Eşim diyor bundan sonra yemeklik bişi almıcam sen zaten yemiyon sana cips alalım yeterbenim canıma com com
cıps de sevıyorum ama sivilce yapmasın dıye haftada bır kısıyorum kendımı:)
Çekirdek bende sivilce yapıyor cips yapmıyor Allah'tan ama eşimde çekirdek delisi. Getirme şunu eve diyorum ne yapayım seviyorum diyor bende seviyorum da sonra sen beni sevmicen diyorum
nerde oturuyosun yenımı evlısın cocuk varmı canım sende
Bursa da oturuyorum. 10 aylık evliyim. Çocuğum yok bir müddet düşünmüyoruz. tabi kısmet bu belli de olmaz. Büyük konuşmayayım.
Allah gönlüne göre versin inş canım
Amin canım herkesin sen İstanbul'dasın heralde ?
canım ilk zamanlar benim kocada giderdi şimdi yerinden kalkmıyo.yedikten sonra keşke yemeseydim diye söyleniyomuşum..bu arada didime seneler önce cocukken gitmiştim çok güzeldi..
Kesinlikle bünye meselesi. Ben şimdi kilolu değilim 1.70 - 53 kilo ile zaten kilolu olamam ama 2 tabak bişi yiyeyim göbek cıkıyor ama azıcıkBazıları diyor ya hamilelikte aldıklarımı veremedim diye bende ondan korkuyorum alışmışım böyle çırpı gibi dolaşmaya kilolu olsam ben kendimi tanıyamam