Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kızlar ben evlendiğimde 50 kiloydum. şu anda 57 kiloyum..2 yılda 7 kilo almışım..(bu arada boyumda 1.62)zayıflamak istiyorum ama olmuyo gece eve gidince yemek yiyorum,bir de tam bir çikolata delisiyim.

Kesinlikle bünye meselesi. Ben şimdi kilolu değilim 1.70 - 53 kilo ile zaten kilolu olamam ama 2 tabak bişi yiyeyim göbek cıkıyor ama azıcık Bazıları diyor ya hamilelikte aldıklarımı veremedim diye bende ondan korkuyorum alışmışım böyle çırpı gibi dolaşmaya kilolu olsam ben kendimi tanıyamam

kızlar ben evlendiğimde 50 kiloydum. şu anda 57 kiloyum..2 yılda 7 kilo almışım..(bu arada boyumda 1.62)zayıflamak istiyorum ama olmuyo gece eve gidince yemek yiyorum,bir de tam bir çikolata delisiyim.

bende çikolata delisiyim dolapta sebzeden cok çikolata dolu azaldıkça koçişim dolduruyo
hatta bı gece bitmiş kalmamış gecenın bı yarısı kalktı çikolata almaya gıttı

kızlar ya bi atne eşarp aldım şimdide pişmanım sanki rengi çok abartı geldi bana resim çekince eklicem:18:

bende çikolata delisiyim dolapta sebzeden cok çikolata dolu azaldıkça koçişim dolduruyo

Bende abur cubur delisiyim. Özellikle cikolata ,cips...
Eşim diyor bundan sonra yemeklik bişi almıcam sen zaten yemiyon sana cips alalım yeter benim canıma com com

cıps de sevıyorum ama sivilce yapmasın dıye haftada bır kısıyorum kendımı:)

Çekirdek bende sivilce yapıyor cips yapmıyor Allah'tan ama eşimde çekirdek delisi. Getirme şunu eve diyorum ne yapayım seviyorum diyor bende seviyorum da sonra sen beni sevmicen diyorum

canım ilk zamanlar benim kocada giderdi şimdi yerinden kalkmıyo.yedikten sonra keşke yemeseydim diye söyleniyomuşum..bu arada didime seneler önce cocukken gitmiştim çok güzeldi..

canım ilk zamanlar benim kocada giderdi şimdi yerinden kalkmıyo.yedikten sonra keşke yemeseydim diye söyleniyomuşum..bu arada didime seneler önce cocukken gitmiştim çok güzeldi..

ıns değişmez canım didimi cok merak edıyorum canım bakalım gezıcem

ooo manken gibi gacısın canım...

hadı kızlar herkese ıyı aksamlar ben kacıyorum saat 5 olmak uzere ancak hazırlanırım :)kendınıze cok ıyı bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…