-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.541
allah belanı neyınden korkınbenım gıbı yap sende ben korkmakdna deılde yorgunlukdna eve geldık eglenmeye gıtmısdık dus aldım zavalı adam benı beklıro gıydım gecelımı dondum kıcımı yatım deıdm dokunma bana ben uyuyorum yoruldum hahahah
yok canım ben ilk gecede bile korunmayı düşünmüyorum afedersiniz ama
çünkü adetlerim düzensiz pko var bende
zaten pko olunca çocuk geç oluyo bir sürü tedavi gerekio
e bende niye korunayım ki boşu boşuna dimi ama
hamile kalırım inşallah hemen çünkü bugünlerde hep bunu düşünüyorum üzülüyorum
birden içime sıkıntı oturdur bitli yaaaa inşallah bende senin gibi istediğim zaman kalırım hamile
kız delı nıye olamıcan doktor dıye bısey var zaten doktora gıdorsun kontrole
Kızlar size bişey anlatacağım. KEndimden şüphe etmeye başladım da o yüzden size sorayım dedim. Ben bu sabah uyandığımda kasıklarımda çok kötü bir ağrı hissettim, yataktan kalkıcam kalkamıyorum o derece yani. Ara ara sancı gibi de oldu.. Neyse sonra kalktım, yeni evime temizlik için bayanlar gelecekti onların yanına gittim, ben de temizlik yapayım dedim ama yok mümkün değil eğilemiyorum istediğim gibi hareket edemiyorum ağrıdan. Sonra eşim geldi beni aldı eve geldik,ben yattım dinlenmek için uyumuşum. 2 saat önce uyandım, başım ağrıyor ve miğdem bulanıyordu ve 15 dk kadar önce afedersiniz istifra ettim.Sizce bu ne şimdi yaa
Eki Görüntüle 216997 Eki Görüntüle 216998 Eki Görüntüle 216999 Eki Görüntüle 217000
herkese selam çok bakamıyorum
abiye için fikir arıyordunuz bunalrı fatihte gezerken denedim aklınızda olsun
selam kimse yok mu?
Eki Görüntüle 217003
haftasonundan
Eki Görüntüle 216997 Eki Görüntüle 216998 Eki Görüntüle 216999 Eki Görüntüle 217000
herkese selam çok bakamıyorum
abiye için fikir arıyordunuz bunalrı fatihte gezerken denedim aklınızda olsun
banada fikir oldu canım gerçi ben bolerolu çok seviyorum teşekkrüler sanada yakışmış canım
ne oron kızbu saate burda
nişanım için abiye tesettür başı falan bakıyorum canım
yeni kapandığım için fikir dünyamı geliştirmek istiyorum
hım gel ablana gelben bulım sana