Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kızlar ben evlendiğimde 50 kiloydum. şu anda 57 kiloyum..2 yılda 7 kilo almışım..:KK52::KK52:(bu arada boyumda 1.62)zayıflamak istiyorum ama olmuyo gece eve gidince yemek yiyorum,bir de tam bir çikolata delisiyim.:KK59::KK59:

canım bunye meselesı bıde ben nısanlandımda 55 kıloydum dugunde kosturmacada 48 kılo olmusum haberım yok gelınlıgımıde ozel dıktırmısdım bı gıydım yaka kısmı kayık yakaydı memıslerım gozukuor bakdım :KK70: hemen duzeltıler hamıle kaldıgımda 49 ıdım yıne dogum yaptım 63 kılo ıle hamılelık boyunca aldım kılo 12 kılo :KK70: dogumdan 1 hafta sonra yıne 49 kıloya dustum:KK70: sımdıkde 50 olmusumdur kesın ama azda olsa gobus cıkdı :KK70: gobusum yokdu normalde okadarda cok yemek yerım

Kesinlikle bünye meselesi. Ben şimdi kilolu değilim 1.70 - 53 kilo ile zaten kilolu olamam ama 2 tabak bişi yiyeyim göbek cıkıyor ama azıcık :KK1: Bazıları diyor ya hamilelikte aldıklarımı veremedim diye bende ondan korkuyorum alışmışım böyle çırpı gibi dolaşmaya kilolu olsam ben kendimi tanıyamam :KK9:

kızlar ben evlendiğimde 50 kiloydum. şu anda 57 kiloyum..2 yılda 7 kilo almışım..:KK52::KK52:(bu arada boyumda 1.62)zayıflamak istiyorum ama olmuyo gece eve gidince yemek yiyorum,bir de tam bir çikolata delisiyim.:KK59::KK59:

bende çikolata delisiyim dolapta sebzeden cok çikolata dolu azaldıkça koçişim dolduruyo
hatta bı gece bitmiş kalmamış gecenın bı yarısı kalktı çikolata almaya gıttı :KK60:

kızlar ya bi atne eşarp aldım şimdide pişmanım sanki rengi çok abartı geldi bana resim çekince eklicem:18:

bende çikolata delisiyim dolapta sebzeden cok çikolata dolu azaldıkça koçişim dolduruyo
hatta bı gece bitmiş kalmamış gecenın bı yarısı kalktı çikolata almaya gıttı :KK60:

Bende abur cubur delisiyim. Özellikle cikolata ,cips...
Eşim diyor bundan sonra yemeklik bişi almıcam sen zaten yemiyon sana cips alalım yeter :KK1: benim canıma com com :KK66:

cıps de sevıyorum ama sivilce yapmasın dıye haftada bır kısıyorum kendımı:)

Çekirdek bende sivilce yapıyor cips yapmıyor Allah'tan ama eşimde çekirdek delisi. Getirme şunu eve diyorum ne yapayım seviyorum diyor bende seviyorum da sonra sen beni sevmicen diyorum :KK19:

canım ilk zamanlar benim kocada giderdi şimdi yerinden kalkmıyo.yedikten sonra keşke yemeseydim diye söyleniyomuşum:KK37::KK37:..bu arada didime seneler önce cocukken gitmiştim çok güzeldi..

canım ilk zamanlar benim kocada giderdi şimdi yerinden kalkmıyo.yedikten sonra keşke yemeseydim diye söyleniyomuşum:KK37::KK37:..bu arada didime seneler önce cocukken gitmiştim çok güzeldi..

ıns değişmez canım didimi cok merak edıyorum canım bakalım gezıcem

Kesinlikle bünye meselesi. Ben şimdi kilolu değilim 1.70 - 53 kilo ile zaten kilolu olamam ama 2 tabak bişi yiyeyim göbek cıkıyor ama azıcık :KK1: Bazıları diyor ya hamilelikte aldıklarımı veremedim diye bende ondan korkuyorum alışmışım böyle çırpı gibi dolaşmaya kilolu olsam ben kendimi tanıyamam :KK9:

ooo manken gibi gacısın canım...

hadı kızlar herkese ıyı aksamlar ben kacıyorum saat 5 olmak uzere ancak hazırlanırım :)kendınıze cok ıyı bakın

X