Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kaç yaşındasın nen sen
zaten senle konuşunca komplekse giriyom yaaa benle yaşıtsındır çocuğun var bide evde kalmışım ben yaa valla bak:KK14::KK1:
buarada tesettür nişan başı ekle bacım buraya tamam mı...

kız sımdık gorudm :KK70: 23 yasındayım canım :KK70: komplekse nıye gıorsun canım aa delının zoruna bak :KK70: vallaha acık soylemek gerekırse ben turban yaptırmayı sevmıorum yaptırısan soyle duzgun baglatırsın oyle arkasını kabarık kabarık yaptırma derım eskıdendı o :KK70: elbıseyde gelınce boydan yarasa kollu sık bı elbıse olabılır ona uygun guzel saten bıde şal yaptırısn sık duru hafıfte makyaj ohhh mıs gıbı oldun:KK70:

kız sımdık gorudm :KK70: 23 yasındayım canım :KK70: komplekse nıye gıorsun canım aa delının zoruna bak :KK70: vallaha acık soylemek gerekırse ben turban yaptırmayı sevmıorum yaptırısan soyle duzgun baglatırsın oyle arkasını kabarık kabarık yaptırma derım eskıdendı o :KK70: elbıseyde gelınce boydan yarasa kollu sık bı elbıse olabılır ona uygun guzel saten bıde şal yaptırısn sık duru hafıfte makyaj ohhh mıs gıbı oldun:KK70:

tesadüfen gördüm mesajını 23 yaşındasın çocuğun var vay bee. 25 yaşındayım bi sevgilim bile yok nişanlanıp evlenip çocuğum olsun öff :KK43:
bu arada ben açığım kovmazsınız demi kızlar?

arasıra misafir olayım çünkü kpssye hazırlanıyorum kafayı yicem nerdeyse..

$sari_civciv_2a_1238962373[1].jpg Eki Görüntüle 217201 $tesettur2-2073[1].jpg $tesettur-nisan-basi[1].jpg
kaç yaşındasın nen sen
zaten senle konuşunca komplekse giriyom yaaa benle yaşıtsındır çocuğun var bide evde kalmışım ben yaa valla bak:KK14::KK1:
buarada tesettür nişan başı ekle bacım buraya tamam mı...

tesadüfen gördüm mesajını 23 yaşındasın çocuğun var vay bee. 25 yaşındayım bi sevgilim bile yok nişanlanıp evlenip çocuğum olsun öff :KK43:
bu arada ben açığım kovmazsınız demi kızlar?

arasıra misafir olayım çünkü kpssye hazırlanıyorum kafayı yicem nerdeyse..

kovmak ne dmek canım, aşk olsun :KK20: hoşgeldin aramıza :KK71:

kpss yi dert etme, bende kpps ye gircem daha elime kitap almadım ama :KK70:

kızlar benım gelınlık ve turbanımı 1.5 aydır hala konusuyolar cok guzel olmuştu ama buraya resım ekleyemıyorum gostermek cok ısterdım sıze

yok bacım şöle afilli bi türban yaptırcam inşallah....nişanda sade ben sevmiyom

kızlar noliyirr size yaaa sürekli hamilemiyim soruları var:KK1:
biriniz bari doğurun yaww
bırakın korunmayı:nazar:
bebk sevek
ceyda sen niye bebek yapmıyon bakim kaç yıllık evlisin canım
zamanı geldi de geçio hee :KK47:
bi sorun yoktur heralde adetinde düzenli galiba
ee niye bu bekleyiş kuzum ya
ah ben bi evli olsam
ilk günden itibaren korunmayı düşünmüyorum :KK50:
çünkü düzensizim :KK43: zaten sorun yaşarım diye korunmak istemiyorum:KK5:

ne bileyim bacım hormonlar tavan yaptı herhal :KK60::KK60::KK60:
Canımcım ben bu yıl dü,şünüyorum kısmetse bakalım Allah hayırlısını nasip etsin inş. :KK31:

benımde merak konularım vallaa:KK9::KK9:cyd sen neylen kornuon pekii hepsını saymıslarrr:86:

Ben korunmuyorum canım eşim korunuyor :KK17:

canım öncelikle Allah gönlüne göre versin inş hamilesindir.
bu kasık ağrıları bendede çok olur hatta kasığımdan bacağıma doğru ağrılar olur..bende doktoro sordum acaba neden olabilir diye..doktorumda yumurtlama günlerinde kasık ağrısı hissedebilirsin dedi..Kİ gerçekten genelde adetimi izleyen 14. gün ve o haftalar fazlasıyla kasık ağrısı hissederim..ama her zaman olmuyo tabi bazı aylar..senin adetine kaç gün var canım..

Amin canım ama hamile olduğumu düşünmüyorum ya üşüttüm heralde çünkü dün 2 kez istifra edince açıldım kendime geldim ve bugün ağrım vs yok çok şükür :KK31: Adetime daha 17-18 gün var canım :KK61:

Eki Görüntüle 216997 Eki Görüntüle 216998 Eki Görüntüle 216999 Eki Görüntüle 217000

herkese selam çok bakamıyorum
abiye için fikir arıyordunuz bunalrı fatihte gezerken denedim aklınızda olsun

2. denediğin abiyenin aynısını ben görümcemin kınasında giydim canım ama beniminin kollarında tül yoktu yani kollar açıktı ben üzerine bolero giydim :KK61: ama ben bu elbiselerin içinde en çok 4. olanı beğendim canım :KK9:
:KK9:

X