Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kız sımdık gorudm 23 yasındayım canım komplekse nıye gıorsun canım aa delının zoruna bak vallaha acık soylemek gerekırse ben turban yaptırmayı sevmıorum yaptırısan soyle duzgun baglatırsın oyle arkasını kabarık kabarık yaptırma derım eskıdendı o elbıseyde gelınce boydan yarasa kollu sık bı elbıse olabılır ona uygun guzel saten bıde şal yaptırısn sık duru hafıfte makyaj ohhh mıs gıbı oldun

tesadüfen gördüm mesajını 23 yaşındasın çocuğun var vay bee. 25 yaşındayım bi sevgilim bile yok nişanlanıp evlenip çocuğum olsun öff
bu arada ben açığım kovmazsınız demi kızlar?

arasıra misafir olayım çünkü kpssye hazırlanıyorum kafayı yicem nerdeyse..

kovmak ne dmek canım, aşk olsun hoşgeldin aramıza

kpss yi dert etme, bende kpps ye gircem daha elime kitap almadım ama

kızlar benım gelınlık ve turbanımı 1.5 aydır hala konusuyolar cok guzel olmuştu ama buraya resım ekleyemıyorum gostermek cok ısterdım sıze

yok bacım şöle afilli bi türban yaptırcam inşallah....nişanda sade ben sevmiyom

ne bileyim bacım hormonlar tavan yaptı herhal
Canımcım ben bu yıl dü,şünüyorum kısmetse bakalım Allah hayırlısını nasip etsin inş.

benımde merak konularım vallaacyd sen neylen kornuon pekii hepsını saymıslarrr:86:

Ben korunmuyorum canım eşim korunuyor

Amin canım ama hamile olduğumu düşünmüyorum ya üşüttüm heralde çünkü dün 2 kez istifra edince açıldım kendime geldim ve bugün ağrım vs yok çok şükür Adetime daha 17-18 gün var canım

2. denediğin abiyenin aynısını ben görümcemin kınasında giydim canım ama beniminin kollarında tül yoktu yani kollar açıktı ben üzerine bolero giydim ama ben bu elbiselerin içinde en çok 4. olanı beğendim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…