- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.621
ne bılemsıkıldım 2 temuzu beklıorum
2 temmuzda ne var ki kızz..
ıkı temuzda burdakı arkadaslar ıle toplasıcaz üskudarda D.
ooo manken gibi gacısın canım...
NE kadar güzel keşke Bursa 'dada olsa böyle buluşmalar. Gerçi belki vardır.
ayyyyy ne güzel ya..İstanbulda olsam kesin gelirdim..
Bursa da oturuyorum. 10 aylık evliyim. Çocuğum yok bir müddet düşünmüyoruz. tabi kısmet bu belli de olmaz. Büyük konuşmayayım.
Bursanın neresindesin canım bende Bursalıyım
Şuanda Arabayatağında ama inşallah 2 hafta sonra yediselviler desen nerdesin ?
Yediselvileri bilmiyorum:44:Ben osmangazideyim
yıldırım diyeyim o zaman mesken tarafı. Ne zamandır Bursa 'dasın. Evli misin ? Çocuğun var mı ? Çalışıyor musun? Ay ne çok sordum :78:
Tamam anladım şimdi1 sene olacak evliliğim 3 senedir Bursadayım Çoçuğum yok evdeyim çalışmıyorum ama çalışmayı istiyorum Sen:26:
Bende 10 aylık evliyim. Bursa doğumluyum. Benimde çocuğum yok. Çalışıyorum ben. 20 dk sonrada çıkıyorum işten
Ne iş yapıyorsun ben bulamıyorum iş malesef
geldım suslenıp puslenıp
dış ticaret, satınalma, ithalat karışımı birşeyhatta 1 hafta sonra muhasebeye bile bakıcam arkadaş izne çıkıyor da ...
İş bulmak gerçekten zor daha doğrusu istediğin gibi iş bulmak mesleğin ne ?
Süslü pakize
ben ziraat mezunuyum mesleğimle ilgili olmayabilir aslında her türlü işe başvurdum ama tecrübem olmadığı için almıyorlar eşimde çok gerek duymuyor aslında ondan ama ben istiyorum
tesekur ederım kocıkım gelır bırazdan ona paspal paspalmı cıkam kız adamı sabah uykulu gozler ıle ugurluorum aksam cın gıbı olım
çalışmak gibisi yok bence. Mutlaka gönlüne göre bir iş bulursun. Sadece zaman gerekiyor.