Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ooo manken gibi gacısın canım...

Sağol canım bazıları görüyor oo manken gibisin diyor bazıları görüyor ne bu böyle azıcık kilo al diyor.
Gerçi ben böyle iyiyim eskiden daha zayıftım şimdi Allah'ıma şükür diyorum

yıldırım diyeyim o zaman mesken tarafı. Ne zamandır Bursa 'dasın. Evli misin ? Çocuğun var mı ? Çalışıyor musun? Ay ne çok sordum :78:

Tamam anladım şimdi1 sene olacak evliliğim 3 senedir BursadayımÇoçuğum yok evdeyim çalışmıyorum ama çalışmayı istiyorumSen:26:

Tamam anladım şimdi1 sene olacak evliliğim 3 senedir BursadayımÇoçuğum yok evdeyim çalışmıyorum ama çalışmayı istiyorumSen:26:

Bende 10 aylık evliyim. Bursa doğumluyum. Benimde çocuğum yok. Çalışıyorum ben. 20 dk sonrada çıkıyorum işten

Ne iş yapıyorsun ben bulamıyorum iş malesef

dış ticaret, satınalma, ithalat karışımı birşey hatta 1 hafta sonra muhasebeye bile bakıcam arkadaş izne çıkıyor da ...
İş bulmak gerçekten zor daha doğrusu istediğin gibi iş bulmak mesleğin ne ?

geldım suslenıp puslenıp

Süslü pakize

ben ziraat mezunuyum mesleğimle ilgili olmayabilir aslında her türlü işe başvurdum ama tecrübem olmadığı için almıyorlar eşimde çok gerek duymuyor aslında ondan ama ben istiyorum

Süslü pakize

ben ziraat mezunuyum mesleğimle ilgili olmayabilir aslında her türlü işe başvurdum ama tecrübem olmadığı için almıyorlar eşimde çok gerek duymuyor aslında ondan ama ben istiyorum

çalışmak gibisi yok bence. Mutlaka gönlüne göre bir iş bulursun. Sadece zaman gerekiyor.

hazır yıyıcılıkde guzel ya kızcem gecen bana dıyorkı anne sen gıt yıne calsıda bana bısyeler al gulmekden oldum dedım bırının yanındada soylesen gorende baban bıze bakmıyor para vermıor sanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…