Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Merhaba arkadaşım, hakkında hayırlısı ne ise o olsun.. inşaallah Rabbim hayırlı bir yer nasip eder [/QUOTE]

amin inşallah...

kızlar noliyirr size yaaa sürekli hamilemiyim soruları var
biriniz bari doğurun yaww
bırakın korunmayı
bebk sevek
ceyda sen niye bebek yapmıyon bakim kaç yıllık evlisin canım
zamanı geldi de geçio hee
bi sorun yoktur heralde adetinde düzenli galiba
ee niye bu bekleyiş kuzum ya
ah ben bi evli olsam
ilk günden itibaren korunmayı düşünmüyorum
çünkü düzensizim zaten sorun yaşarım diye korunmak istemiyorum

canım evlenınce ıster ıstemez korunuorsun evlılıge alısman gerekıor duzenın kurulması gerekıor oda bıraz zaman alıor borcun varsa onları kapatıorsun ama ben hıc bısey dınlemdım alalah sukur evlendımızdede borcumuz yokdu ben 5 ay sonra tuturdum bebek dıye

canmım afedersin ama niye istemedi spral erkekleri rahatsızmı ediyo:44:

ılk evlendıgımız zman 2 haftalık falan evlıydım doktora gıttık beklerken aksam bı hatunal adamı altlı ustlu getırdıler cıbıl cıbıl ustlerıne carsaf otrmusler doktora gırdımde doktor kızyordu megersem hatunda sprel varmıs ılıskı sırasında nasıl oluorsa artık bırlesme sırasında adamın orası takılmıs oraya oyle deıd doktır bızde tobeee dedık ıstemeyız uyle sey o yuzden ıstemıor

yok canım ben ilk gecede bile korunmayı düşünmüyorum afedersiniz ama
çünkü adetlerim düzensiz pko var bende
zaten pko olunca çocuk geç oluyo bir sürü tedavi gerekio
e bende niye korunayım ki boşu boşuna dimi ama
hamile kalırım inşallah hemen çünkü bugünlerde hep bunu düşünüyorum üzülüyorum

ayyyyyyyyyy ciddi olamassın yaaaaa herşey bi yana altlı üstlü gelmeleri çok utanç verici allah başa vermesin yaaaaaa ilk defa duydum bu kadar kadında var o amca nasıl becermiş bu işi
benim öle bi sorunum olmaz heralde asla korunmucam için

alalh bılır doktorda ayı dıordu adam nasıl becerdı dıye senın gıbı

canım bend esneın gıbıydım ben 4 sene ıstemırodum yasımdan dolayı 18 yasında evlendım 19da anne oldum esımde dıordu hemen yapmayız dıye evlenınc eokadr cok degısorkı dusunce ben bıde kaynanm 10 sene cocugu olmamsı dusun esım 10 sene sonra olmus o yuzden korktum benımd eolmaz ıse dıye 5 ay sonra hemen yaptım D: beb bebe dıye dusun kaynanmın 10 sene once olsaydı dıorum kaynanma suan torunununun bebegını sevıro olucakdın benle yasıt torunu belkımd eolurdu

ben de duymuştum böyle birşey çok korkarım hatta. Allah kimsenin başına vermesin.
bu arada ben buralarda yeniyim ve topiği çok beğendim hepinize merhabalar..

ANAAA doktıor mu nası becerdi allah bilir diyoıdu
doktorada yazık yaa sinir olmuştur nelerle karşılaşıo
ama ayı gibi yapmakla bi ilgisi varmıdır gerçekten ya

ne bılem kuzum belkı o an kadında kasılma oldu ıse kendını kasdı ıse belkı oan kılıtlemıs olabılır gıdıpde doktora sormadım ne oldu ayırdınızmı dıye

ne bılem kuzum belkı o an kadında kasılma oldu ıse kendını kasdı ıse belkı oan kılıtlemıs olabılır gıdıpde doktora sormadım ne oldu ayırdınızmı dıye

iyikide sormamışın adam zati sinirlenmiştir
ay o kilitlenme olayını duymuştum da bunların ki spral le takılmış hakketten

iyikide sormamışın adam zati sinirlenmiştir
ay o kilitlenme olayını duymuştum da bunların ki spral le takılmış hakketten
ısın kotu yanıda kendın kendını kurtaramazsın allah korusun bısey yapr ınsan kendıne yuvarlana yuvarlana gıdıcen telefona arıcan gelıckeler senı oyle alıcaklr anammm tobeeee allah kımseyee vermesın oyle sey

ayy güldürme yaaaaa töbe töbe
allah korusun yaa kız zati ilk gece korkum var ben hepten vagzeçtim galiba evlenmekten

ayy güldürme yaaaaa töbe töbe
allah korusun yaa kız zati ilk gece korkum var ben hepten vagzeçtim galiba evlenmekten

allah belanı neyınden korkın benım gıbı yap sende ben korkmakdna deılde yorgunlukdna eve geldık eglenmeye gıtmısdık dus aldım zavalı adam benı beklıro gıydım gecelımı dondum kıcımı yatım deıdm dokunma bana ben uyuyorum yoruldum hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…