Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

allah belanı neyınden korkın :KK70: benım gıbı yap sende ben korkmakdna deılde yorgunlukdna eve geldık eglenmeye gıtmısdık dus aldım zavalı adam benı beklıro gıydım gecelımı dondum kıcımı yatım deıdm dokunma bana ben uyuyorum yoruldum:KK70: hahahah

ay dönüp yatmışın ama elinde sonunda gelmiş başına :KK1:

yok canım ben ilk gecede bile korunmayı düşünmüyorum afedersiniz ama
çünkü adetlerim düzensiz pko var bende :KK5:
zaten pko olunca çocuk geç oluyo bir sürü tedavi gerekio
e bende niye korunayım ki boşu boşuna dimi ama:KK5:
hamile kalırım inşallah hemen çünkü bugünlerde hep bunu düşünüyorum üzülüyorum

birden içime sıkıntı oturdur bitli yaaaa inşallah bende senin gibi istediğim zaman kalırım hamile:KK5:

Kızlar size bişey anlatacağım. KEndimden şüphe etmeye başladım da o yüzden size sorayım dedim. Ben bu sabah uyandığımda kasıklarımda çok kötü bir ağrı hissettim, yataktan kalkıcam kalkamıyorum o derece yani. Ara ara sancı gibi de oldu.. Neyse sonra kalktım, yeni evime temizlik için bayanlar gelecekti onların yanına gittim, ben de temizlik yapayım dedim ama yok mümkün değil eğilemiyorum istediğim gibi hareket edemiyorum ağrıdan. Sonra eşim geldi beni aldı eve geldik,ben yattım dinlenmek için uyumuşum. 2 saat önce uyandım, başım ağrıyor ve miğdem bulanıyordu ve 15 dk kadar önce afedersiniz istifra ettim. :KK50::KK50::KK50: Sizce bu ne şimdi yaa :KK31:

canım öncelikle Allah gönlüne göre versin inş hamilesindir.
bu kasık ağrıları bendede çok olur hatta kasığımdan bacağıma doğru ağrılar olur..bende doktoro sordum acaba neden olabilir diye..doktorumda yumurtlama günlerinde kasık ağrısı hissedebilirsin dedi..Kİ gerçekten genelde adetimi izleyen 14. gün ve o haftalar fazlasıyla kasık ağrısı hissederim..ama her zaman olmuyo tabi bazı aylar..senin adetine kaç gün var canım..

$Fotoğraf0756.jpg $Fotoğraf0761.jpg $Fotoğraf0763.jpg $Fotoğraf0768.jpg

herkese selam çok bakamıyorum
abiye için fikir arıyordunuz bunalrı fatihte gezerken denedim aklınızda olsun

X