- 27 Haziran 2011
- 624
- 0
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.581
kızlar bişi sorcam ya ben 3 gundur cok halsızım mıdem de aşırı bozuk hastalanmama 10 gun var
hamıle olamam dımı
hamıle olamam dımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişi sorcam ya ben 3 gundur cok halsızım mıdem de aşırı bozuk hastalanmama 10 gun var
hamıle olamam dımı
canım Allah gönlüne göre versin.bebek istiyorsan eğer inş hamilesindir.Ama bu belirtiler için biraz erken gibi..genelde adet geciktikten sonra bu belirtiler ortaya çıksada kişiye göre değişir tabi...
canım sıkıldı suyum dokuldu amanınn
canım sıkıldı suyum dokuldu amanınn
ne bılem sıkıldım 2 temuzu beklıorumniye canın sıkıldı bitlicim....
benımde canım sıkılıyo bu hafta son ızne cıkıyorum ama gecmıyo şu ıkı gun:)
ne bılem sıkıldım 2 temuzu beklıorum
sen nerde oturuyorsunkı kuzu ne ıs yapıorsun bıde
memurum canım istanbulda oturuyorum sen ne iş yapıosun
ben hazır yıyıcıyım canım bende ıstanbulda oturuyorum sen neresındesın cumartesı gunu arkadaslar ıle uskudar fetıh pasa korusund abulusucagız gel ıstersen sende
çok isterdım banada cok yakın ama cumartesi sınavım var ve o gun tatıle gıdıcem yola cıkıcam
davet ıcın cok tesekkur ederım bıdakıne ıns tanışırız
ıyı ozman be senın yerınde yerım ıcerım oynarım sende benım yerıme guneslen bol bol
tamam canım söz :)sende unutma bak benım yerıme bol bol ye :)gelınce kiloları bana verırsın artık
bana kılo deme kız son ıkı haftadır cok kılo aldım 38 gıyorum halada aynı ama gobus cıkdı delı oldum bıde can sımıdım olusdu denıze gırmeıorumya cansımıdım oldu
bende dumduz göbek falan yok bıraz şişmanlamak ıstıyorum cok yıyorum ama cok haraketlıyım
42 kıloyum ama boyum da kısa 155 bıraz daha şişmanlasam ıyı olcak senden alabılırım:)
Yeni mi evlendin bilmiyorum ama boyum 1.70 49 kilo ile evlendim 10 aydır evliyim şimdi 53 kilo oldum. Evlenince gerçekten kilo alınıyormuş. Ben hep kilo almak isterdim zar zor 49 olmuştum şimdi almak istemiyorum. Nasılsa hamile kalınca alıcam belkide bir daha hiç veremicem :18:
Yeni mi evlendin bilmiyorum ama boyum 1.70 49 kilo ile evlendim 10 aydır evliyim şimdi 53 kilo oldum. Evlenince gerçekten kilo alınıyormuş. Ben hep kilo almak isterdim zar zor 49 olmuştum şimdi almak istemiyorum. Nasılsa hamile kalınca alıcam belkide bir daha hiç veremicem :18:
evet yenı evlendım 2 ay olcak ıns ama kemıklerım sayılıyo
bıraz alsam dıyorum hamıle kalırsam da şişmanlamassam korkuyorum
gercekten cok yıyorum ama şişmanlayamıyorum 46 yı gecmekte ıstemem o zaman bodur şişman bişi olurum
hiç doktora gittin mi zayıflık için. Ben doktorlardan çıkmazdım metabolizmam azıcık hızlıymış ama tedavi edilmesi gereken cinsten değilmiş. Belki seninde öyledir. Gerçi ben birde az yiyordum.
ne bılem sıkıldım 2 temuzu beklıorum
2 temmuzda ne var ki kızz..