armutluyu biliyorum balayında ordaydık güzel sakin bi yer ama havuz işletmesini beynmedim 1,5 saatte bir havuzu boşaltıyolar temizliyolar sonra yine girmek için yine para veiosun o durum pek hoşuma gitmedi ama diğer organizasyonlar güzel tekne turlar gece eglenceleri konserler vs... ama arkadaşım da gitti oraya bu yıl farklı bi yer aryolar..
Sadece ayvalık civarı sorulmuş ama ben bildiklerimi (ki hepsini biliyor sayılırım) yazayım, faydalanan arkadaşlar olabilir.
ve Sahinn Paradise - Alanya (Paranız yeterliyse, düşünmeden evet diyeceğiniz bir otel, kadınlar kompleksinin içinde 5 tane havuzun yanısıra, sadece kadınlara ait sinema ve diskosu bile var )
Şimdilik aklımda olan bunlar. Bu otellerin hepsinin yalnızca ve yalnızca kadınlara ait havuzları var. Bilmeyenler için söylemiş olalım, o kadar güvenliki içeriye kameralı cep telefonu bile almıyorlar,6 yaşından büyük erkek çocukları alınmıyor, ve bayanlar havuzunun tüm çalışanlarıda bayan. (Bu otellerin ismini google' a yazın siteleri önünüze gelecektir )
Herkese iyi tatiller...
Gittik dödük:) Çok güzel geçti.Herşey çok iyiydi.5 yıllık rezervayon bile yaptırdık..
Ha birde 2 yıllık rezervasyona ramazanda 1 hafta hediye ediyorlar..
ben de eşim ve 4 yaşındaki oğlum ile birlikte bir otelde tatil yapmak istiyorum.
fakat ayrıntılı bilgi sahibi olamadığım için tabiiki karar veremiyorum.
öncelikle bayanlara yönelik ayrı havuz veya plajı olan otellerde çocuk havuzları ile içiçe mi.çünkü çocuğum ile kendim ilgilenmek zorunda kalacam..
mutasıp otellerde kapalı olma şartı var mı.
ben mesela kapalı değilim,ama gittiğim yerde de rahat etmek istiyorum.
yabancı turistler de bu tür otelleri tercih ediyormu?ediyorlarsa kadın erkek ayrımına sadık kalıyorlar mı?onlar için zor oluyordur.
böyle otellerde kapalı veya açık olmanın sınırları var mı?bu konuda bilgi verebilirseniz memnun olurum.
ayrıca otel isimleri verirseniz yardımcı olursunuz..
bulbeni verdiğin bilgi için teşekkürler...
birebir bu otelde tatil yapan daha iyi biliyor şartları...
bir kaç sorum daha var..cevaplayabilirsen..
bayan havuzu bölümünde çocuklar için de havuz var mı ,derinliği ne kadar,
yabsncı turistler bu tür oteli tercih ediyor mu
bayan havuzunda mayo giymek serbest mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?