Sadece ayvalık civarı sorulmuş ama ben bildiklerimi (ki hepsini biliyor sayılırım) yazayım, faydalanan arkadaşlar olabilir.
Beyza Otel - Altınoluk (idare eder diyorlar, ama sezonda gidilmezse soğuk oluyormuş yani temmuz - ağustos harici soğuk)
Club Asya - İzmir / Karaburun
Club Familia - İzmir / Çeşme (giden arkadaşlarım memnun kaldı)
Yeni Meltem Tatil Köyü - İzmir / Çeşme (Kadınlara ait havuzun yanı sıra yalnızca ve yalnızca kadınlara ait plajıda bulunmakta- başka hiçbir tesettür otelnde kadınlara ait plaj yok, ama otelin diğer özelliklerine vasat diyorlar)
Burç Club - Kuşadası (Gittim Mükemmel bir otel, kadınlara ait tesisi harika, şiddetle tavsiye edilir)
Caprice Palace - Didim / Aydın (Malum caprice, ablamlar gitti çok memnun kaldılar , ama artık daha iyi 5 yıldızlı oteller var)
İlay Alanis - Alanya ( Geçen sene gittik, oldukça iyiydi, ancak bu sene hizmet vermeyecek)
İlay Atlıbay - Alanya (O da İlay Turla anlaşmayı bozduğu için zannediyorum hizmette değil)
Sahinn Suit - Alanya ( Çok eski bir otel, sahinn paradise açıldığı için buraya yenilik yapmıyorlar, genede geçen seneden memnun kalanlar var )
Club Karaburun - Alanya ( Bu oteldende memnun kalındı)
Yeşil Öz Otel - Alanya ( Basit bir otel, fiyatı da çok uygun ama deniz kenarında olmadığı için erkeklere ait plajıda yok, idare eder, ama tatilden beklentisi olanlar gitmesinler )
Club Hotel Berr - Alanya (Korkunç bir otel, sakın gitmeyin, internet sitesinde göründüğü gibi bir yer kesinlikle değil, geçen sene gittik ve 1 saat içinde çıkmak zorunda kaldık)
Tulip Hotel - Alanya (Berr'le yanyana aynı korkunçlukta)
Club Samira - Alanya (İdare eder otellerden)
Demirtaş Huzur Otel - Alanya (Kadınlar havuzunun banyo küveti kadar olduğu aldığımız duyumlar arasında ve sitesindeki resimlerde bunu kanıtlar nitelikte)
Bera Otel - Alanya (Yeni 5 yıldızlı otellerden, müşteri memnuniyeti had safhada olduğu için çok güzel olduğunu düşünüyoruz,parasıda öyle tabiii)
ve Sahinn Paradise - Alanya (Paranız yeterliyse, düşünmeden evet diyeceğiniz bir otel, kadınlar kompleksinin içinde 5 tane havuzun yanısıra, sadece kadınlara ait sinema ve diskosu bile var )
Şimdilik aklımda olan bunlar. Bu otellerin hepsinin yalnızca ve yalnızca kadınlara ait havuzları var. Bilmeyenler için söylemiş olalım, o kadar güvenliki içeriye kameralı cep telefonu bile almıyorlar,6 yaşından büyük erkek çocukları alınmıyor, ve bayanlar havuzunun tüm çalışanlarıda bayan. (Bu otellerin ismini google' a yazın siteleri önünüze gelecektir )
Herkese iyi tatiller...