Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Bende dün içimden geçirdim keşke msspare şu Şevval ayına da birsey paylaşsa girişsek dualara tekrardan diye acaba özelden mesaj atıp isteyeyım mi böyle bırsey dıye düşünüyordum çok şükür sen hazırlanmışsın Allah razı olsun Şevval orucuna başladım ve secdede sizlere dua ettim tüm dua arkadaşlarımın duasının kabulüne hastalara şifalar olsun inşallah diye kabul de olsun inşallah amin benide ekle mutlaka Teşekkür ederim emeklerının karşılığını Rabbim en güzel sekılde en hayırlı şekilde nasip etsin sana Allahım senin kalbini güzel yarattığı gibi imanını da ahiretini de güzelleştirsin inşallah amin MssPARE

Son düzenleme:
Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına al sağlıkla doğumun olsun mutlu huzurlu büyüt bebeğini yine dualarda buluşuruz inşallah canım benim ❤

Hamilelerin duası kabul olurmuş dualarınız kabul olsun inşallah banada isteyenlerede nasip olsun inşallah anne olmak isteyenlere de dua edin olur mu ve banada lütfen (Şükran adım) şimdiden Allah razı olsun Rabbım sağlıklı hamilelik sağlıklı doğum ve sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin sıze şimdiden hayırlı olsun aılenız için

Ağzına yüreğine sağlık ne güzel dualar aldım Rabbim razı olsun
Tatlı dilene sağlık seninde gönlün güzel ki böyle güzellikler aktı

RABBİM dualarda bulusuturdu ne mutlu

Bir kaç gündür hazırlıyorum sabah tamamladım paylaştım kalp.kalba karşıymış

Ekliyorum listeye canım

Allahım siz ve isteyen herkese hayırlı ve tez zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah

Bu ayda müsait olduğum sürece oruç tutacağım. Aklımdan geçiyorum dua arkadaşlarıma diye dilimin döndüğü sürece dua etmeye çalışıyorum. Tabi ki yeni dua grubunda da varım. MssPARE

Parecim katılıyorum. Niyetimi akşam yollayacağım

Benim her günümün yoğunluğu bir olmuyor hakka girmek istemediğim için katılamıyorum
Allah niyetlerinizi kabul etsin
Davet için de teşekkür ederim

Paremmm katılmak isterdim bitaneemmm ama bu ara şehir dışında olacağım.Yoğunluğum çok fazla katılamayacağım
Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsinnn aminnn

Kuzum katiliyorum
Hayirli olsun yeni listemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…