Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Canım sen diğerlerini okursun benide etiket edersin ben de senin yerine ayetleri ve Kadir süresini o günün niyetine okur bağışlarım ( sonra okursan çok birikir ) tabiki paremm kabul ederse MssPARE
Allah razı olsun canimm tamam eğer kabul ederse sen regl olduğunda da ben okuyayım olur mu ya da okuyamadığında

Allah razı olsun canimm tamam eğer kabul ederse sen regl olduğunda da ben okuyayım olur mu ya da okuyamadığında
Senden de ALLAH razı olsun canım benden yana sıkıntı yok paremm den yana da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Geçmiş dua listelerinde de birbirimize böyle destek olduk. Özelden niyetini at canım pareme

Canım yardımcı oluyoruz gecikme yada yetistirmeme durumların da olur sen ben penyez yada diğer arkadaşlar birbirimize destek oluruz

Hep yaptık böyle özel günler de

Katılıyorum inşallah duamı özelden göndereyim

Bu gruba katılmak istiyorum, dualar çok olursa yetiştirebilir miyim diye düşünüyorum
Burdaki ramazan ayi duaları olucak başka dua grubu yapmayacam canım esma grubu pazartesi bitiyor şaban ayı yarın bitiyor

Yanı sen bilirsin ekle dersen ekleyim yok pare dersen başka gruplarda oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…